Reacties voor: ABN AMRO kondigt Apple Pay aan, binnenkort beschikbaar

Ook ABN AMRO laat weten binnenkort Apple Pay te gaan ondersteunen. Hierdoor kunnen ook klanten van ABN AMRO binnenkort betalen met hun iPhone en Apple Watch.
Lees het complete artikel โ†’ ABN AMRO kondigt Apple Pay aan, binnenkort beschikbaar
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. Ik ben overgestapt van Rabo naar ING. Alleen nu is het bij ING zo dat betalingen niet in chronologische volgorde staan, erg vervelend. Is dit bij ABN Amro wel het geval?

  2. Enig idee of dit ook voor ICS (creditcard maatschappij van de bank gaat werken?)

  3. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van Rabobank. Zie ons aparte artikel voor meer informatie over Apple Pay bij Rabobank.

  4. Eindelijk !!!!!!!

  5. Nice!! Scheelt weer overwegen alleen daarvoor een rekening bij ING te openen.

  6. Jeej ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

  7. En SNS ?

  8. De ondersteuning zal alleen gelden voor Maestro en niet Mastercard ๐Ÿ™

  9. Mooi ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ŒโŒš๏ธ๐Ÿ“ฒ

  10. @Tim: die maatschappij kan niet eens een normaal werkende app maken dus laat staan Apple pay

  11. @Tim: Het gerucht was dat ze bezig waren om het aan te sluiten, maar ik weet niet in hoeverre dit natuurlijk klopt.

  12. De Amrobank meld mij zojuist dat het ook bij hun een gratis diens zal worden.

  13. Origineel geplaatst door Tymen
    De ondersteuning zal alleen gelden voor Maestro en niet Mastercard ๐Ÿ™

    Bij N26 krijg ik alleen de MasterCard opgenomen in ApplePay. De MC bij N26 is overigens wel een debetcard.

  14. Vraag mij af of het dan straks ook mogelijk is bij Moneyou?
    Want dat is een 100% dochter van ABN AMRO

    Kan iemand hier misschien antwoord op geven of weet iCulture hier iets meer over?
    Alvast bedankt ๐Ÿ™‚

  15. Origineel geplaatst door Michel
    Ik ben overgestapt van Rabo naar ING. Alleen nu is het bij ING zo dat betalingen niet in chronologische volgorde staan, erg vervelend. Is dit bij ABN Amro wel het geval?

    Ja, bij ABN wel.
    Ik twijfel nu om weer terug te gaan naar de ABN. Een van de meest irritante dingen aan ING dat..

  16. Bij ING duurde het geloof ik een maand voor het beschikbaar was (na het nieuws dat Apple Pay voor ING aan zat te komen) Dus denk dat het voor ABN niet anders zal zijn??

    Alhoewel ik hoop dat ik het mis heb ๐Ÿ˜›

  17. Dat er mensen zien die overstappen naar een andere bank vanwege Apple pay begrijp ik echt niet. Ben zelf al 30 jaar klant bij ABN. Het was toch te verwachten dat dit binnen een half jaar naar andere banken zou komen. Gewoon ff geduld hebben.

  18. Knopje omzetten en het werkt.. dacht je dat de laatste update alleen maar voor het bugfixen was…

  19. Origineel geplaatst door Kerem
    Bij ING duurde het geloof ik een maand voor het beschikbaar was (na het nieuws dat Apple Pay voor ING aan zat te komen) Dus denk dat het voor ABN niet anders zal zijn??

    Alhoewel ik hoop dat ik het mis heb ๐Ÿ˜›

    Misschien wanneer iOS 13 uitkomt?
    Hoewel het natuurlijk niets met elkaar te maken heeft. Of 1 oktober?

  20. Ik verwacht dat Apple het aankondigt en ze dan van start gaan? Dus na de 10de oid.

  21. En hier in Belgiรซ blijft BNP Paribas Fortis samen met de dochterondernemingen de enige die het aanbiedt. Zo jammer dat KBC en de Belgische tak van ING er (nog) niet aan (willen) meedoen: zij bieden over de rest van de lijn een betere service aan ๐Ÿ˜ฅ

  22. Origineel geplaatst door Kerem
    Bij ING duurde het geloof ik een maand voor het beschikbaar was (na het nieuws dat Apple Pay voor ING aan zat te komen) Dus denk dat het voor ABN niet anders zal zijn??
    Alhoewel ik hoop dat ik het mis heb ๐Ÿ˜›

    Origineel geplaatst door W.

    Misschien wanneer iOS 13 uitkomt?
    Hoewel het natuurlijk niets met elkaar te maken heeft. Of 1 oktober?

    Ik hoop en gok op 11 september want dan is het precies 3 maanden geleden voor het eerst in NL gelanceerd werdt door ING en dat zal denk ik ook een afspraak zijn geweest tussen Apple en ING..

    Ben in ieder geval blij dat de andere grote jongens ook AP aan gaan bieden ๐Ÿ™‚

  23. @Vince: FORTIS zal een exclusiviteit hebben voor een bepaalde periode. Wanneer die periode afloopt daar hebben wij het raden naar. Vermoed dat de andere banken die periode kennen, dus afwachten. Het blijft betalen in de marge, men moet een iPhone hebben, klant zijn bij bovenvermelde bank of zijn dochterondernemingen . Tevens moeten de betaalterminals Maestro aanbieden met het logo van Wi-Fi. Gisteren willen betalen met de Apple Watch helaas ondersteunde de terminal Maestro niet. Als er op de terminal het logo van Maestro bevestigd is, geen enkel probleem. Even opletten dus.

  24. Origineel geplaatst door Rv
    Dat er mensen zien die overstappen naar een andere bank vanwege Apple pay begrijp ik echt niet. Ben zelf al 30 jaar klant bij ABN. Het was toch te verwachten dat dit binnen een half jaar naar andere banken zou komen. Gewoon ff geduld hebben.

    Ik was ook zolang al klant bij ABN-AMRO. Wat te verwachten was, was dat men binnen een of een paar ja na introductie met Apple Pay zou komen en niet na 5 jaar nog steeds vaag doen en geen termijn willen/kunnen aangeven. En dan komt er 1 bank eindelijk mee en dan kunnen de andere grote banken het opeens allemaal wรจl binnen een paar maanden, dat alleen al is tenenkrommend. Mooi dat het nu komt, maar het had net zo goed nog 5 jaar kunnen duren. Dat is de reden dat ik ben overgestapt naar bunq. Nu ABN-AMRO er ook eindelijk mee komt is voor mij mosterd na de maaltijd: het is zo te zien alleen nog maar voor Maestro en niet voor credit cards, plus… en dat had ABN-AMRO commercieel gezien voor moeten zijn: ik heb nu ondervinden hoe bankieren bij een andere bank ook kan en dus ga ik nu niet meer terug naar ABN-AMRO, ook al biedt ze Apple Pay voor niets aan. Terwijl dat in eerste instantie voor mij wel de enige reden was om over te stappen. ๐Ÿ™‚

  25. is er toevallig al een datum bekend? Zouden we lang moeten wachten?

  26. Origineel geplaatst door Michel
    Ik ben overgestapt van Rabo naar ING. Alleen nu is het bij ING zo dat betalingen niet in chronologische volgorde staan, erg vervelend. Is dit bij ABN Amro wel het geval?

    Volgens mij heb ik daar geen last van?
    Zou je dit kunnen toelichten?

  27. @Davy: bij ing ook

  28. Waar blijft die ApplePay nou!?

  29. Inmiddels drie weken verder en nog geen enkel nieuws vanuit ABN. Dit valt voor mij niet eer onder “Nog maar heel even wachten” hoor..

  30. @Bjรถrn: ik doe een gokje 1 oktober!

  31. @Leander: helaas…:(

  32. Een maand na de aankondiging begint het er meer op te lijken dat ABN de aankondiging snel heeft gedaan, omdat op die dag al 3 andere banken het ook hadden aangekondigd. Ik ga er niet voor overstappen naar ING, maar ben na de podcast met Bunq toch wel benieuwd geworden naar het โ€œnieuwe bankierenโ€.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.