Reacties voor: 9292ov Pro krijgt kleine update

9292ov Pro heeft een update gekregen met een aantal verbeteringen, zoals bugfixes, minder crashes e neen beter icoon bij het plannen van metroreizen.
Lees het complete artikel → 9292ov Pro krijgt kleine update

Reacties: 6 reacties

  1. Ze hebben alleen niet de juiste crashes gefixt. Als ik via het adresboek een adres wil selecteren, crasht ie nog steeds. (iOS 5.. Ok dat wel!)

  2. Origineel geplaatst door Jeff
    Ze hebben alleen niet de juiste crashes gefixt. Als ik via het adresboek een adres wil selecteren, crasht ie nog steeds. (iOS 5.. Ok dat wel!)

    Tja, deze app staat nou niet echt bekend om zijn stabiliteit, maar op zich kan je nooit klagen als je iOS 5 al geïnstalleerd hebt.

    Overigens, zijn deze paar regels nou echt een nieuwe item waard. Als je dit voor elke app update doet wordt het wel echt spam all over the place.

  3. Hihi: “het aantal crashes is gereduceerd”.
    Helemaal zonder kunnen we dus naar fluiten. Ach ja, bezuinigingen, he….

  4. Ben benieuwd naar deze (kleine) update. Heb tot nu toe niet echt goede ervaringen met de OV9292 app. Niet alleen crashes maar ook aantal vertrektijden dat gewoon niet klopt, en ook niet overeenkomt met de tijden die bijvoorbeeld op de site van GVB vermeld staan voor de betreffende tram.

  5. Hij lijkt vaker te crashen, sorry hoor xD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.