iPhone 7 Plus prijzen

iPhone 7 Plus | Los toestel met sim-only

iPhone 7 Plus als los toestel vergelijken: bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone 7 Plus. Zo betaal je nooit te veel.

- iPhone 7 Plus prijs los toestel (vanaf €488,-) of kies iPhone 7 Plus met abonnement

Losse iPhone 7 Plus: dit zijn de prijzen

Voor een losse Apple iPhone 7 Plus kun je bij onderstaande aanbieders terecht. Vergelijk alle losse iPhone 7 Plus modellen, kleuren, prijzen en levertijden. Zo vind je de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.


iPhone 7 Plus los kopen

De iPhone 7 Plus heeft enkele interessante nieuwe features gekregen. Als opvolger van de iPhone 6s Plus zijn er heel wat verbeteringen doorgevoerd, vooral aan de binnenkant. Maar ook aan de buitenkant heeft Apple wat dingen veranderd. Zo kun je kiezen uit nieuwe kleuren zwart en zorgt de dubbele camera ervoor dat je portretten met diepte kunt fotograferen. Hieronder lees je over de verschillende modellen, kleuren en prijzen voor de iPhone 7 Plus op een rijtje gezet.

iPhone 7 Plus losse toestelprijzen

Aanvankelijk lag de iPhone 7 Plus prijs op €909, maar inmiddels heeft Apple de adviesprijs verlaagd naar €779. Het prijsniveau heeft te maken met het grotere scherm, de extra functies en meer interne opslag. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, goud, rosegoud, zwart en gitzwart. Daardoor heb je meer keuze dan bij elk ander toestel.

De iPhone 7 Plus modellen zijn als volgt geprijsd:

  • Losse iPhone 7 Plus met 32GB: vanaf €779
  • Losse iPhone 7 Plus met 128GB: vanaf €889

De iPhone 7 Plus met 256GB is niet meer verkrijgbaar. Deze is uit het assortiment gehaald vanwege de komst van de iPhone 8 Plus en de iPhone X, die allebei wel met 256GB verkrijgbaar zijn.

iPhone 7 Plus los kopen in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 7 Plus kopen bij de Apple Store en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

iPhone 7 Plus prijzen

Welke iPhone 7 Plus los kopen?

Voordat je een iPhone 7 Plus koopt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag.

#1 Welk iPhone 7 Plus toestel past bij mij?

Bij de iPhone 7 Plus zijn er twee nieuwe kleuren, namelijk zwart en gitzwart. Zwart is de vervanger van spacegrijs en is de meest populaire kleur onder iCulture-lezers. Dit is een matte kleur zwart, die lange tijd mooi blijft. Je kunt ook kiezen voor het gloednieuwe gitzwart, dat een hoogglans afwerking heeft maar wel wat krasgevoeliger is. Apple raadt daarom aan een hoesje te gebruiken.

Apple heeft tijdelijk ook een speciale knalrode (PRODUCT)RED-versie in het assortiment gehad, maar deze is helaas niet meer beschikbaar.

#2 Hoeveel iPhone 7 Plus opslag heb ik nodig?

Omdat het geheugen van de iPhone niet uitbreidbaar is, moet je vooraf goed nadenken over de hoeveelheid opslag die je nodig hebt. Meer intern geheugen betekent een hogere prijs. Bij het instapmodel krijg je 32GB en dat is voor veel mensen al voldoende. Gebruik je je toestel intensief en maak je graag video’s, dan is het verstandiger om voor 128GB te kiezen.

#3 Vergelijk de iPhone 7 Plus prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen in prijzen van de iPhone 7 Plus. Ook de levertijd kan per aanbieder verschillen. Check daarom onze prijsvergelijker hierboven, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Waarom een iPhone 7 Plus los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 7 Plus zou willen hebben:

  • Dubbele camera met twee lenzen voor betere foto’s met diepte-effect.
  • Een A10 Fusion die veertig procent sneller is dan de vorig A9 processor.
  • Water- en stofdichte behuizing, daardoor minder kans op ongelukjes.
  • Nieuwe kleuren zwart en gitzwart.

iPhone 7 Plus sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone 7 Plus kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Met een sim only ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!