iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar.

iPhone 6s Plus met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 6s Plus abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 6s Plus met abonnement.

iPhone 6s Plus review

iPhone 6s en iPhone 6s Plus met groen blaadjeWil jij de iPhone 6s Plus met abonnement aanschaffen? Dan ben je op de juiste plek beland, want op deze pagina lees je alles over de iPhone 6s Plus met abonnement bij providers en diverse webwinkels. Je vindt hier ook de meest interessante deals en informatie over de verkrijgbaarheid van de iPhone 6s Plus.

iPhone 6s Plus abonnement en prijsinformatie

Met de iPhone 6s Plus bracht Apple de opvolger van de iPhone 6 Plus uit. Dit toestel is intern verbeterd, zoals gebruikelijk is bij een s-model. Qua uiterlijk lijkt de iPhone 6s Plus op z’n voorganger, maar hij heeft meer werkgeheugen en een snellere processor. Ook zijn de camera en de grafische chip vernieuwd. Dit is het laatste Plus-model met een koptelefoonaansluiting.


Lees verder: iPhone 6s Plus kopen | iPhone 6s Plus abonnementen vergelijken | iPhone 6s Plus koopadvies

iPhone 6s Plus abonnement kopen in Nederland

De iPhone 6s Plus is een ideale telefoon voor mensen die niet het allernieuwste zoeken, maar nog wel langere tijd vooruit willen met hun nieuwe toestel. Neem je de iPhone 6s Plus met abonnement, dan kies je voor een vast maandbedrag en hou je geld over voor andere leuke dingen.

iPhone 6s Plus kopen abonnement

iPhone 6s Plus abonnementen vergelijken in Nederland

Alle Nederlandse providers hebben de iPhone 6s Plus nog in het assortiment. Je betaalt voor het abonnement en daarnaast een vast maandbedrag voor het toestel. Let bij het kiezen van een iPhone 6s Plus abonnement niet alleen op de hoeveelheid opslag en de beschikbare kleuren, maar ook op de looptijd van het contract.

iPhone 6s Plus abonnement prijzen

Een iPhone 6s Plus met abonnement kost tussen de 30 en 35 euro per maand, inclusief de bijdrage voor het toestel. Wil je de maandprijs nog verder verlagen, dan kun je overwegen om een eenmalig bedrag te betalen aan de provider. Ook kun je tegenwoordig vaker kiezen voor het instapmodel, want Apple heeft de opslagruimte daarvan verhoogd van 16GB naar 32GB. Zelfs als je de goedkoopste iPhone 6s Plus kiest heb je voldoende GB’s voor je apps en games.

iPhone 6s Plus met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 6s met abonnement of heb je liever een losse iPhone 6s Plus in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat je budget is en of je de mogelijkheid hebt om vooraf een eenmalig groot bedrag te betalen. De iPhone 6s Plus prijzen starten bij €639 in de Apple Store.

iPhone 6s Plus abonnementen vergelijken loont de moeite

Er kunnen grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Tele2 biedt meestal de voordeligste abonnementen aan, terwijl KPN, Vodafone en T-Mobile doorgaans wat hoger liggen qua prijs. Dankzij onze prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor je nieuwe iPhone 6s Plus!

iPhone 6s Plus met abonnement: wat past bij jou?

Er zijn een paar belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB, 128GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2018