Beste sportnieuws apps iPhone iPad

Nederlands beste apps voor sportnieuws op iPhone en iPad

De beste apps voor sportnieuws op iPhone en iPad van bekende Nederlandse nieuwsbronnen op rij. Van NU tot Fox Sports.

In de App Store vind je allerlei apps om de laatste ontwikkelingen en uitslagen van je favoriete sporten te volgen. Of je nou geïnteresseerd bent in voetbal, tennis, hockey of juist iets heel anders. Wij zetten Nederlands’ beste apps voor sportnieuws voor je op een rij.

Lees ook: Beste Formule 1 apps voor iPhone en iPad

Beste sportnieuws apps iPhone iPad

Telesport App

De Telegraaf heeft in 2014 een geheel vernieuwde Telesport App uitgebracht. De nieuwe app is gericht op het laatste nieuws over populaire sporten in Nederland. Maar er zijn ook aparte categorieën voor voetbal, tennis, wielrennen en Formule 1. Voor voetballiefhebbers heeft de app een apart scorebord met de uitslagen van de bekende Nederlandse competities, waaronder natuurlijk de Eredivisie en Jupiler League. Maar ook de populaire competities in onder meer Duitsland, Engeland en Spanje worden genoemd.
Meer lezen over Telesport App voor iPhone.

Live Uitslagen NL

Live Uitslagen NL is de ideale app om op de hoogte te blijven van alle sporten. Of je nu geïnteresseerd bent in voetbal, honkbal, boksen of snooker. Je hebt de keuze uit 23 verschillende sporten, waarvan je live het wedstrijdverloop kunt volgen en de actuele competitiestanden kunt raadplegen. Je abonneert je op wedstrijden met sterretje en vervolgens zie je die terug in een apart overzicht en ontvang je daarvan pushberichten om je te informeren over het wedstrijdverloop.

FoxSports NL

OX Sports NL is de officiële app van de gelijknamige televisiezender en opvolger van Eredivisie Live. Deze app biedt het laatste voetbalnieuws, tussenstanden, topscoorders en uitslagen van de populairste competities uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je, als je in Nederland bent, live wedstrijden en samenvattingen van de gespeelde wedstrijden bekijken. Ook heb je de mogelijkheid om met een FOX Sports GO-abonnement in de app in te loggen.
Meer lezen over FOX Sports NL

NU.nl

De NU.nl app voor iPhone en iPad heeft, naast gewoon nieuws, ook een eigen categorie voor sportnieuws. Dit is een algemene categorie. Je vindt er dus nieuws over alle sporten, variërend van voetbal en schaatsen tot alles over de Nederlandse en buitenlandse voetbalcompetities en andere ontwikkelingen. Vanuit de voorpagina heb je toegang tot de speciale Voetbal-pagina, waar je live het verloop van de wedstrijd volgt en de standen in de competities kunt raadplegen. Geen tijd om de wedstrijd te volgen? In de app stel je simpel en snel notificaties in bij een doelpunt van je favoriete club. En je kunt voor al het sportnieuws pushberichten instellen met behulp van de tags die onder een bericht staan. Handig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over je favoriete club.
Meer lezen over NU.nl voor iPhone en iPad

NOS

De NOS-app voor iPhone en iPad heeft, net als NU.nl, een algemene categorie voor sportnieuws. Hier vind je het laatste sportnieuws en -video’s. Ook de NOS heeft een aparte categorie voor voetbalnieuws. Ook vind je hier de uitslagen van de Eredivisie, Champions League, Europa League en de KNVB Beker. NOS stuurt pushberichten voor zowel gewoon nieuws als sportnieuws, maar je kunt die (nog) niet zelf instellen.
Meer lezen over NOS voor iPhone en iPad.

We hebben nog meer applijsten over sport, zoals:

Foto: Jack Marion/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt maart 2018
Categorie Apps
Onderwerp sport
Devices iPad, iPhone
Software iOS