Viaplay kijken bij Ziggo

Viaplay met korting: hier ben je het goedkoopst uit

Wil je Viaplay kijken met korting? Dat kan! Behalve bij Viaplay zelf kun je ook via KPN, T-Mobile, Ziggo en Caiway kijken. Je mist niets van de Formule 1, de Premier League en de Bundesliga. In dit artikel leggen we uit waar je het goedkoopst uit bent voor je Viaplay-abonnement.
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Viaplay is op 1 maart 2022 van start gegaan in Nederland. Wil je de Formule 1 kijken of de Engelse en Duitse voetbalcompetities, dan kan dat bij Viaplay. De prijs van een abonnement is standaard €13,99 per maand, maar je kunt op allerlei manieren kun je extra korting krijgen, waaronder bij Viaplay zelf.


Daarnaast krijg je toegang tot belangrijke sportwedstrijden zoals de Bundesliga en Premier League. Naast sport biedt Viaplay nog veel meer content aan, waaronder films van Sony en MGM, dramaseries, Viaplay Originals en Nederlandse content.

De Engelse en Duitse voetbalcompetitie begint binnenkort weer. Voor veel mensen zal echter de Formule 1 de belangrijkste reden zijn om een abonnement op Viaplay af te sluiten. Vanaf eind augustus gaat het racecircus weer van start. Volg alle vrije trainingen, kwalificaties en de races. Ook kijk je vanuit de Nederlandse studio alle programma’s rond de F1-weekenden met live commentaar, voor- en nabeschouwingen. Onderweg kijk je met de Viaplay-app.

Provider Maandprijs Jaarprijs
Viaplay (maandelijks) €13,99 €167,88
Viaplay (tijdelijke aanbieding tot 28/2/2023) €10,49 €125,88
Viaplay bij KPN nieuwe klant €0/€13,99 €41,97 (9 maanden gratis)
Viaplay bij KPN bestaande klant €13,99 €167,88
Viaplay bij KPN bestaande klant
(€5 Entertainment-korting)
€8,99 €107,88
Viaplay bij T-Mobile €13,99 €160,88
Viaplay bij Ziggo €13,99 €167,88
Viaplay via Cayway en Delta €12,99 €155,88

Check goed de voorwaarden van elke aanbieding.


Viaplay afsluiten

Je kunt rechtstreeks bij Viaplay je abonnement afsluiten. Kijken doe je vervolgens via de Viaplay-app, naar twee streams tegelijk.

Je betaalt normaal €13,99 per maand, maar als je meteen voor een heel jaar afsluit geldt er momenteel een speciale aanbieding van €10,49 per maand. Dit betekent een korting van 25 procent. Je hebt tot februari 2023 om gebruik te maken van deze aanbieding: klik op onderstaande button en blader omlaag totdat je de tijdelijke aanbieding ziet. Het normale abonnement is maandelijks opzegbaar, terwijl je bij het jaarabonnement meteen voor een heel jaar kunt kijken.

Viaplay aanbieding


Viaplay bij KPN

Bestaande KPN-klanten kunnen een Viaplay-abonnement afsluiten via MijnKPN en betalen €13,99 via hun KPN-factuur. Je kunt echter elke maand tot €12,50 korting krijgen als je Internet, Mobiel en TV combineert met Viaplay. Het gaat hier om €5 korting op entertainment en €7,50 korting op mobiel. Check hier welke voordelen je nog meer kunt krijgen door KPN-diensten te combineren! Nieuwe KPN-klanten kregen sinds maart 2022 de mogelijkheid om 9 maanden gratis Viaplay te kijken en dat is voldoende voor het hele Formule 1-seizoen dat tot 22 november 2022 duurt.

Belangrijk om te weten: je kunt bij KPN op twee apparaten tegelijk kijken. Met de Viaplay-app kun je thuis of onderweg kijken op je smartphone, tablet, Mac of PC. Met een Chromecast of Apple TV kun je ook via de Viaplay-app op je smart-tv kijken. Of kijk op zaterdagen en zondagen live de Formule 1 gewoon via de tv-ontvanger op Viaplay Xtra (kanaal 225).


Viaplay bij T-Mobile

Bij T-Mobile krijg je de eerste maand 50% korting op je Viaplay-abonnement. Dit geldt bij het afsluiten van een nieuw abonnement, maar ook voor mensen die al een abonnement voor thuis hebben. Zij kunnen het eenvoudig afsluiten via My T-Mobile. Na deze eerste kortingsmaand betaal je de normale prijs van €13,99 per maand.


Viaplay kijken bij Ziggo

Viaplay bij Ziggo

Alle Ziggo-klanten kregen de eerste 4 maanden 50% korting op Viaplay. Dit gold van 1 maart t/m 30 april 2002. Bij Ziggo betaalde je de resterende maanden tot 1 augustus €9,99 en daarna €13,99 per maand. De echt leuke aanbiedingen zijn hier dus wel een beetje voorbij.

Bij Ziggo zelf kun je ook de Formule 1-samenvattingen zien. Deze worden getoond in een beeldkwaliteit 720p en dat is een heel verschil met vorig seizoen toen je bij Ziggo nog de wedstrijden in 4K Ultra HD kon zien. Een woordvoerder van Ziggo heeft aangegeven dat de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en de Grand Prixes iedere avond in het raceweekend te zien zullen zijn op Ziggo Sport en via de kanalen van Ziggo Sport Totaal.


€1 korting op Viaplay bij Caiway

Ben je klant bij kabelaanbieder Caiway, dan krijg je €1 korting per maand op Viaplay. Je betaalt dus €12,99 per maand. Viaplay is maandelijks opzegbaar, dus mocht je later spijt krijgen dan ben je er ook weer snel vanaf.


Viaplay alternatieven

Aangezien Viaplay de exclusieve tv-rechten voor de Formule 1 heeft, zijn er niet veel alternatieven. De beste andere optie is om via F1 TV Pro te kijken, waarbij je een beeldkwaliteit krijgt van 1080p (Full HD). Je betaalt hiervoor €65 per seizoen en het is dus goedkoper dan een seizoen lang Viaplay kijken. Bij Viaplay krijg je wel iets meer, zoals diverse live voetbalwedstrijden, PDC Darts en andere sporten. Ook heeft Viaplay uitgebreide voor- en nabeschouwingen bij Formule 1 Grand Prixes, die je mist als je alleen F1 TV Pro kijkt. F1 TV Pro is de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 augustus 2022 om 11:54
Onderwerp
,