Yammer iOS-app laat je voortaan direct collega’s uitnodigen

De 'collaboration tool' Yammer by Microsoft heeft een update gekregen op iPhone en iPad, waarna je direct collega's kan uitnodigen.

YammerDe iPhone-app van samenwerkplatform Yammer heeft een update gehad waardoor de applicatie nu zelfstandiger is te gebruiken dan voorheen. Dat gebeurt op dezelfde dag dat ook de zakelijke en concurrerende projectmanagementtool Podio een update heeft gekregen om een abonnement voor meerdere personen tegelijk aan te bieden. In Yammer kan je voortaan uitnodigingen voor je groepen sturen rechtstreeks vanuit de app.

Voorheen gebruikte je daarvoor nog de website. De dienst van Microsoft is nu te gebruiken zonder tussenkomt daarvan, waardoor Yammer een beter zakelijke alternatief voor Facebook Groepen is geworden. In de applicatie heb je een gezamenlijke timeline met andere gebruikers, waarop iedereen nieuwe berichten kan zetten waar anderen op kunnen reageren. Daarnaast kan je een lijst met collega’s en personen opvragen en kan je onderling privéberichten uitwisselen.

Yammer hoofdmenu met groepen Yammer timeline van groep

Yammer is de afgelopen jaren op de iPhone en iPad voorzien van talloze updates, waarbij het uiterlijk van de applicatie meermaals per jaar werd bijgeschaafd. Dat is nu met rust gelaten. Wel zijn er enkele bugs uit de applicatie gehaald.

Downloaden: Yammer (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2013, 14:24
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen microsoft, podio, sociale netwerken, yammer, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.