Yahoo brengt webbrowser Axis uit voor iPhone en iPad in VS

Yahoo heeft de webbrowser Axis uitgebracht voor de iPhone, iPad en pc. Hiermee kun je jouw internetgedrag op verschillende devices met elkaar synchroniseren.

Yahoo AxisZoekgigant Yahoo heeft de webbrowser Axis uitgebracht voor de iPhone, iPod touch, iPad en de pc. Hierin log je in met je Yahoo-account, zodat je gebruik op al je apparaten wordt gesynchroniseerd. Door aan te geven dat je jouw sessie op een ander apparaat wil voortzetten op je iPhone, worden alle tabbladen die je bijvoorbeeld op je computer open had getoond. De app is op het moment alleen in de Amerikaanse App Store beschikbaar.

Yahoo Axis biedt ook een visuele zoekbalk. Terwijl je een zoekterm typt verschijnen er ook verschillende resultaten, met plaatjes die de sites laten zien. Voordat je begint met zoeken staan ook de zoektermen die op het moment trending staan in beeld, zodat je hier op kunt tappen.

Yahoo Axis favoritesDe pc-variant van Yahoo Axis is een plug-in voor je huidige browser, die een extra zoekbalk toevoegt aan je scherm. Deze functioneert net als de optie in de iOS-app: terwijl je zoekt verschijnen er previews van sites waar je doorheen kunt bladeren.

Yahoo Axis is een alternatief op iOS-browsers zoals Safari en Opera Mini, maar je moet wel wat extra moeite doen om hem te downloaden. Op het moment is Yahoo Axis alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar, wat betekent dat je een speciale account nodig hebt om hem te downloaden. Het is nog niet duidelijk of de browser later in de Nederlandse App Store zal verschijnen. Je kunt vreemd genoeg wel vanaf Yahoo’s site een sms naar een Nederlands sturen, waarmee je de app kunt downloaden. Deze link leidt alleen naar de Amerikaanse App Store. De browser-plugin voor de pc is wel gewoon te downloaden.

Downloaden: Yahoo! Axis (gratis, Amerikaanse App Store)
Meer informatie: Yahoo Axis

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 10:12
Categorie Diensten
Onderwerp yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.