Sportzomer 2012 Scheurkalender: scheuren voor een goed doel

De Sportzomer 2012 Scheurkalender is een ludieke app met allerlei sportweetjes en een kalender per dag, in ruil voor 1,59 euro die terecht komt bij het Jeugdsportfonds.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Sportzomer 2012 Scheurkalender iPhone headerEr zijn aardig wat topsporters die zich deze zomer voor ons vermaak in het zweet werken. Niet alleen bij het aanstaande Europees Kampioenschap voetbal, maar ook in de Tour de France, op de Olympische Zomerspelen en op Wimbledon. De Sportzomer 2012 Scheurkalender laat per dag zien wat je aan sportevenementen kan verwachten aan de hand van een virtuele scheurkalender. Door de app te kopen steun je het Jeugdsportfonds.

De verbintenis met het Jeugdsportfonds, dat (kansarme) kinderen aan het sporten wil krijgen, verklaart het prijskaartje van 1,59 euro van de app. Toch valt er meer te zeggen om de virtuele scheurkalender te kopen: behalve een leuke manier van de sportevenementen meekrijgen, is het ook een informatieve app.

Sportzomer 2012 scheurkalenderElke datum is voorzien van blokjes die de sportactiviteiten van die dag aankondigen. Je kan op die blokjes drukken om meer informatie over het evenement te zien. Zo lees je weetjes over sportprestaties en historische sportgebeurtenissen, maar zie je ook op een kaartje welk gedeelte van de Tour de France vandaag wordt verreden bijvoorbeeld. Met een veeg bovenin het scherm, haal je een datumselectie naar beneden en kan je andere dagen terugkijken, met een horizontale veeg bovenin het scherm, scheur je blaadjes af. Helaas kan je niet vooruit spieken. Lastig als je vakantieplannen om een evenement heen wil maken, maar ook een beetje venijnig. Is het niet de lol van scheurkalenders dat je er zo eigenwijs al in kan bladeren voordat je op de dag in kwestie bent?

Downloaden: Sportzomer 2012 Scheurkalender (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2012, 16:27
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen activity, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.