Windows Live Messenger voor iPhone gelanceerd door Microsoft

Microsoft heeft zojuist Windows Live Messenger als aparte app uitgebracht. De applicatie geeft toegang tot chat, foto's en hotmail.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

windows liveMicrosoft heeft een officiële applicatie voor Windows Live Messenger gelanceerd. Je kunt ermee chatten, maar er zitten ook andere functies in, zoals het delen van foto’s en het bekijken van de stroom updates en berichtjes op je Windows Live Homepage. Daarmee kun je niet alleen de statusupdates van vrienden op Windows Live zien, maar ook die van Facebook, YouTube en MySpace. Bij de lancering is de app nog alleen in de Amerikaanse App Store te vinden. De app is alvast geschikt gemaakt voor iOS 4.

Vanuit de applicatie kun je zelf ook berichtjes sturen, zowel naar Windows Live Messenger als naar de Yahoo! Messenger. Ook krijg je een waarschuwing bij binnenkomende chatberichten wanneer je de applicatie hebt afgesloten. Vanuit de app maak je fotoalbums aan, upload je foto’s en laat je familie en vrienden commentaar geven op de foto’s. Via http://profile.live.com/Services kun je instellen welke diensten je wilt gebruiken.

Toegang tot Hotmail is er ook: je kunt e-mail lezen, beantwoorden en schrijven. Windows Live Messenger for iPhone is de vierde iPhone-applicatie die Microsoft uitbrengt. Eerder verschenen al Microsoft Tag, Seadragon Mobile en Bing. Niet alle apps zijn in de Nederlandse App Store te vinden.

Windows Live Messenger is nu in de Nederlandse en Belgische App Store verschenen. De app is niet meer beschikbaar, omdat Microsoft is gestopt met Live Messenger.

Downloaden: Windows Live Messenger (gratis – alleen US App Store inmiddels is de app ook in de Nederlandse App Store verschenen).

windows-live-messenger

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2013, 0:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen microsoft, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.