Tijdelijk korting op games van Electronic Arts en Gameloft

Electronic Arts en Gameloft geven weer flinke korting op hun games. Ook voor de iPad hebben hun games flinke kortingen gekregen.

gameloft-kortingNet als vorig jaar heeft Electronic Arts ook dit jaar weer een speciale voorjaarsactie, waarbij je korting krijgt op allerlei games. Gameloft doet vrolijk mee met de kortingen, maar grijpt daarvoor de Amerikaanse Memorial Day aan. En terwijl EA korting geeft op wel 37 iOS-games, heeft Gameloft nog eens 10 stuks in de aanbieding.


Electronic Arts en Gameloft geven ook korting op iPad-games; bij Gameloft is dit alleen Fast & Furious 5: Official Game HD.

Korting van Gameloft:

Kortingen van Electronic Arts:

Let op: deze kortingen tellen maar voor een beperkte tijd. Wees dus snel!

Op iPhoneclub.nl kun je alle kortingen voor iPhone en iPod touch-spellen vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Tijdelijk korting op games van Electronic Arts en Gameloft

Net als vorig jaar geven Electronic Arts en Gameloft weer fikse voorjaarskorting. Wees er snel bij, want de kortingen zijn maar zeer tijdelijk.
Leon Verhelst - · Laatst bijgewerkt:

ea kortingNet als vorig jaar geeft Electronic Arts ook dit jaar weer voorjaarskorting. Gameloft haakt erop in door ook korting op diverse games te geven, maar zij grijpen de Amerikaanse Memorial Day aan voor de kortingsactie. Het aanbod is enorm, want EA geeft deze keer korting op wel 37 bekende iPhone-, iPod touch- en iPad-games en Gameloft geeft korting op 10 applicaties.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.