Reacties voor: SoundAMP maakt van de iPhone een gehoorapparaat

Als je moeite hebt om te horen, maar nog niet aan een gehoorapparaat toe bent, dan is er SoundAMP voor de iPhone. Deze applicatie versterkt en filtert het geluid om je heen, zodat je alles beter kunt horen.
Lees het complete artikel → SoundAMP maakt van de iPhone een gehoorapparaat
28 reacties
 1. beetje duur vindt ik zelf…. das mijn mening he.

 2. ik ben zeeer benieuwd of zoiets wel functioneel werkt in de praktijk. of maximaliseert het gewoon alle ruis wat het opvangt?

 3. Iets voor m’n oma!!!

 4. voornamelijk oude mensen zullen dit nodig hebben..

  vraagje: Hoeveel oude mensen hebben een iPhone?

 5. Ik wou net zeggen. Mijn oma van 90 weet misschien nog net hoe een afstandsbediening werkt. Maar dat ze 30 euro per maand gaat betalen voor een iphone… Lijkt me sterk 😉

 6. Voor mij zou dit af en toe best handig kunnen zijn. Ik ben te koppig voor een gehoorapparaat, maar mijn gehoor is niet goed (aangeboren afwijking). Helaas vind ik de app te duur om aan te schaffen zonder te kunnen kijken of het daadwerkelijk ook een verbetering is. Daarnaast kan ik me voorstellen dat je het geluid zo hard gaat zetten dat je alsnog lawaaidoof wordt, omdat je anders nog niet hoort wat er gezegd is.

  Het idee is erg goed en ik ben zeer benieuwd naar de uitwerking, maar heb er geen 7,99 voor over om het alleen te testen.

 7. Zal is vragen of me zorg verzekeraar het dekt! Haha

 8. Ik heb de prijs geloof ik niet goed “verstaan”.

 9. Duur!!!!

 10. Hier zou een Lite versie van moeten bestaan. Ik zou het best willen uitproberen. Gewoon om te weten of het werkt. Ben benieuwd! Maar ik heb het niet nodig, dus ga ik er ook niet voor betalen.

 11. Verwijderd door redactie.

 12. Helemaal geweldig. Helaas kan ik het niet uitproberen. Heb het geld niet op mijn rug groeien. Hoe kunnen ze een app zo hoog inzetten/? Breng hem eerst voor actie prijs van 2 euro of zo aan de man.

  Zonde. Misschien andere keer.

 13. lezen mensen, er staat dat er geluid wordt gefilterd of “ingezoomd” maar of het werkt weet ik nie

 14. Verwijderd door redactie.

 15. Het is duidelijk, de doelgroep zit niet op deze site, zal iets met leeftijd te maken hebben, of te weinig zakgeld….schei toch eens uit met dat duur roepen als iets meer kost dan 79 cent, is echt een hopeloze gewoonte.

 16. Lijkt me nogal onhandig, De hele dag met je iPhone bij je oor lopen, wil je een beetje goed kunnen horen.

  Of als je het via headset doet moet je hem alsnog vast blijven houden (ik neem aan dat ie niet werkt in je broekzak..)

 17. Dit is gewoon een schaamteloos afluisterprogrammaatje! Leuk bedacht en om geen gezeik te krijgen als gehoorapparaat in de AppStore gezet. Wel een beetje duur idd!

 18. heh? wattuh?? du-ur, wat?? Wat bedoel je nou!? Hoe bedoel je DUUR??!!! 😛

 19. Voor de mensen met een 3G een goed alternatief om hun mobiel te verkopen aan hun opa en/of oma voor een 3GS prijsje 😀

 20. Nou lekker, ik ben een klein beetje doof, dus ik dacht “dat is um!! mooie app voor mij.
  Helaas is de app volkomen waardeloos hij versterkt maar heel erg weinig, nagenoeg niets, en de herhaling is heel erg zacht.
  Ik heb het mijn vriendin laten horen (en die heeft geen hoorproblemen), en zij vind het ook.
  Zou mooi zijn als ik mijn geld terug zou kunnen krijgen, of inruilen voor andere apps, maar ja!……. “shit happens” zullen we maar zeggen.

 21. Origineel geplaatst door Jan Smit
  Nou lekker, ik ben een klein beetje doof, dus ik dacht “dat is um!! mooie app voor mij.
  Helaas is de app volkomen waardeloos hij versterkt maar heel erg weinig, nagenoeg niets, en de herhaling is heel erg zacht.
  Ik heb het mijn vriendin laten horen (en die heeft geen hoorproblemen), en zij vind het ook.
  Zou mooi zijn als ik mijn geld terug zou kunnen krijgen, of inruilen voor andere apps, maar ja!……. “shit happens” zullen we maar zeggen.

  Na alle onzinnige opmerkingen over de prijs heeft Jan Smit zojuist de eerste nuttige bijdrage aan deze discussie geleverd.
  (ja, ik weet dat mijn bijdrage off-topic is, maar ik irriteer me enorm aan de steeds terugkerende posts over wat men van de prijs vindt. Discussies over prijsvergelijkingen zoals bij navigatiesoftware daargelaten.)

 22. En waarom linken alle mensen doof/slechthorendheid direct aan oude mensen. Iemand die minder goed ziet heeft toch ook niet de leeftijd van 70+!

  Dat is dus de reden waarom jongeren met hoorapparaten scheef bekeken worden (incluis ik vroeger, tegenwoordig krijgen mensen anders pak voor hun broek, en de meesten hebben het nog niet eens door dat ik er draag tegenwoordig).

  Er zou beter eens wat respect vertoond worden. Want die toestellen kosten snel minstens 1500 euro per stuk. Leuk als je dat om de 5 à 7 jaar kan neertellen!

  Wat de app betreft. Waardeloos. Duur, versterkt nauwelijks. Of je zou je iPhone al moeten jailbreaken voor het geluid luider te krijgen.

 23. Ik ga zometeen dit programmatje kopen, en daarna wel een review schrijven. Ik ben niet doof, maar moet vanmiddag wel een heel stuk met de trein. Daar kan ik in iedergeval wel goed de ‘afsluiter functie’ testen. Kijken of het echt werk.

  Post vanavond of morgen wel een review in het forum!

  Ook weet ik dat mijn oma een gehoor apparaat heeft, en ik zal dan binnenkort ook even naar haar toe. Misschien wil ze het eens proberen, en ik ben benieuwd wat ze er van vind.

 24. Ook mijn oren laten het het een beetje afweten. Maar ik wacht even meer recencies af, voordat ik me eraan waag.
  Off topic discussie: Zolang er in de appstore geen “niet goed geld terug” beleid is, blijft het veel geld…

 25. Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om het versterken: het gaat om het filteren van de frequenties. Bij iemand die vooral slechthorend is voor de hogere frequenties (en dat is bij de meesten het geval) laat je de lagere frequenties minder versterken dan de hogere. Dat zou de kracht moeten zijn van deze App. Of het werkt kan ik niet beoordelen, ik hoor te goed om het nuttig te vinden de App aan te schaffen.
  Iemand met een slechthorendheid voor ALLE frequenties kan beter het de iPhone harder zetten, en als dat niet werkt dan moet je iets anders bedenken.

 26. @noon:
  Daar heb je gelijk in. Zeker bij apps waarbij een begeleidende lofzang en een paar gelikte plaatjes niet genoeg garantie voor succes bieden (zoals de app hierboven) zou een beperkt houdbare trial-versie of niet goed-geld terug (binnen bepaalde tijd na aankoop) zeer wenselijk

 27. Ik zoek een app die anti-geluid produceert.

 28. maar wel erg handig voor mensen die niet oud zijn maar wel tinitus hebben. toch es proberen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.