Reacties voor: Review: Twittelator Pro, uitgebreide Twitter-client voor de iPhone

Review van Twittelator Pro, een betaalde Twitter-applicatie voor de iPhone. Kan Twittelator Pro de huidige favoriet Tweetie verslaan?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. Zeer mooie review, uitgebreid en vergelijking met concurrentie.

    Mijn complimenten!

  2. Wow, Er komt maar geen eind aan al die twitter apps. Ik heb er niets mee 😛 wel een goede en duidelijke review 😉

  3. Ik moest even wennen aan dat ei op mn Springboard, maar het is gewoonweg de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke Twitter App van het hele stel!

  4. En toch blijf ik bij TwitterBox.. Het feit dat ik m’n contacten in groepen in kan delen blijft nog altijd de meest belangrijke eigenschap die ik verdomd handig vind!

  5. Ook wel een pluspunt is dat de Foto’s in Tweets zichtbaar zijn ipv dat je alleen de links ziet naar bv. Twitpic of Mobipicture.

    Mooi en handig!

  6. Mooie review.

    Blijf wel bij Tweetie. Simpel en handig.

    Verdraid onweer kids = winig slaap.

    Gelukkig maar een paar keer per jaar.

  7. goeie tweet, eh review 🙂

  8. Hi, gebruik twittelator pro al een redelijke tijd en dik tevreden over. Mijn keuze voor twittelator tov tweety was de GPS functie. Weet niet of dat in tweetie inmiddels verbeterd is, maar in tweetie kreeg ik alleen gps coordinaten in mijn twitter profiel.

    Als je op de site van twittelator kijkt, zie je trouwens een duidelijke screenshot met de “druk punten” voor de verschillende functies. Zie: http://www.stone.com/iPhone/Twittelator/Twittelator_Hints_Tips.html

    Wat voor mij persoonlijke grote pluspunten zijn:
    – Inkorten van berichten. Hij maakt dan zelf gebruik van wel bekende afkortingen: because wordt b/c, I’ve wordt ive, etc etc
    – Als je vaak meerdere mensen replyed in een discussie, zit er een handig button “@friends” waarmee je een lijstje van je meest gebruikte friends krijgt.
    – Ook erg handig zijn de opties die je hebt als je op het profiel van iemand klikt (op z’n foto klikt).

    Moge duidelijk zijn, mijn absolute favoriet.

    Gabrie

  9. Ik hou het bij Twitterrific 2…

  10. OFFTOPIC QUOTE

    Origineel geplaatst door td-er
    Mooie review. Blijf wel bij Tweetie. Simpel en handig. Verdraid onweer kids = winig slaap. Gelukkig maar een paar keer per jaar.

    Idd en het ov ligt plat. In Almere rijden de bussen bijna niet dus ik kan niet terug naar huis at the moment om te slapen. Vannacht 2,5 uur geslapen. Alleen in de bergen is het erger…

    EINDE OFFTOPIC

    Ik gebruik Twitteriffic. Een rotprogramma. Na mijn credietcrisis zal ik deze kopen. Top review, zoals wij wel zijn gwend van iPhoneclub!!!

  11. Ik gebruik Twitterific Premium. Sinds versie 2 echt beste Twitprogramma. Mooiste vind ik nog dat Twitterrific foto’s al upload zonder dat je je twitbericht al gepost hebt.
    Dat scheelt weer een [?] bij een trage verbinding, of de foto-uploadservice van je keuze die plat ligt. Daarin zuigt Tweetie gewoon mega, de helft van de geposte foto’s komt gewoon niet aan.

  12. Gaaf programma, alleen wel wat jammer dat je bv je iPod functie niet open kunt laten staan als je een snapshot (Foto dus) toe wilt voegen. Dus geen afbeelding uit je camera roll, maar een “live foto”.

  13. Origineel geplaatst door Jermaine
    Gaaf programma, alleen wel wat jammer dat je bv je iPod functie niet open kunt laten staan als je een snapshot (Foto dus) toe wilt voegen. Dus geen afbeelding uit je camera roll, maar een “live foto”.

    Op iPhone kan dit WEL !! Zit mss een verschil in tussen iPhone en iPod ? Men adviseert trouwens om vanwege geheugen gebruik geen live foto te maken maar vanuit je library toe te voegen.

  14. Oh… wat ik trouwens ook enorm handig vind… Als er een tweet is met een link naar een site erin, dan kun je die automatisch aan “Read it later” toevoegen. Wat ik vaak doe is onderweg tag ik zo interessante tweets en voeg ze toe aan Read it Later. Thuis gekomen kan ik dan alles rustig na lezen.

  15. @Gabrie: Misschien is dat het wel. Aan de andere kant vraag ik me dan af waarom die functie er toch in zit, tijd voor een bugfix dus. Enne, ik doelde op de iPod functie op de iPhone :).

  16. Wat betreft die smileys trouwens (Laatste screenshot uit de review); zijn dit niet gewoon dingbats zoals Wingdings/Webdings uit Windows? Misschien is Emoji leuker voor deze app?

  17. Het reageren op een Tweet of te wel een Reply sturen is gewoon een kwestie van drukken op de naam en daar heb je een keuze uit functies die je kan kiezen. Wat is daar moeilijk aan? Voor mij een geweldige cliënt en erg gebruiksvriendelijk.

  18. Ik snap er eigenlijk nog niet heel veel van. Maar misschien komt dat nog wel.

  19. Als je naar settings gaat kan je op de help knop drukken, dan krjg je een goede gebruiks handleiding te zien. @Iris:

  20. Twittelator staat eenzaam aan de top qua mogelijkheden. Het gat met nummer twee, waarschijnlijk Tweetie, is groot.

    Hoewel ik waarschijnlijk alle clients wel heb uitgeprobeerd gebruikte ik Tweetie en Twittelator een tijdlang naast elkaar. De laatste versie Twitterific is erg mooi, maar onbegrijpelijk dat je niet in de follower/friends van anderen kunt kijken en geen bio’s kunt zien.

    Voor mij is juist het kunnen aflezen en overzien van de bio’s één van de aantrekkelijkste mogelijkheden van Twittelator. Vooral de overzichtelijke rij van bio’s zodra een profiel wordt bekeken. Daar gaat het toch om? Weten wie je volgt of door wie je gevolgd wordt?

    De review biedt een goed en gedetailleerd overzicht van een deel van de mogelijkheden van Twittelator. Maar dat het simpele reageren op andere tweets lastig is, dat ben ik hartgrondig oneens. Ik denk dat het zuiver een kwestie van onwennigheid is na langdurige gewenning aan Tweetie, die van de schrijfster de voorkeur geniet.

    Ook bij mij had Tweetie de voorkeur, tot enkele maanden geleden versie 2 van Twittelator uitkwam. Toen hield ik op om beide programma’s afwisselend te gebruiken.

    Hierbij vermeld dat ik alleen Twitter omwille van nieuwsgaring en versturing en niet om het chatten. Het is een genot om desnoods over de 140 karakters heen te gaan waarbij je tweets automatisch in tweeën worden verzonden met een keurige split, voor de ontvanger direct te zien. Na versie twee is ook de navigatie veel intuitiever en gemakkelijker geworden.

    Sinds gisteren alweer een nieuwe update en ditmaal vele kleine aanpassingen. Meest opvallend voor mij is dat nu het aanmaken subgroepen voor het eerst echt handig is. Zo kun je de vele ontvangende tweets opsplitsen in bepaalde afzenders. Bijvoorbeeld je favoriete contacten of onderwerpen. Twittelator is één van de weinige programma’s waarbij een update iets is om echt naar uit te kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.