QuickOffice voor iPhone kan nu PowerPoint bewerken

QuickOffice voor de iPhone kan nu PowerPoint-bestanden bewerken. De applicaties hebben een update gekregen naar versie 4.0.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

quickofficeQuickOffice voor iPhone heeft een belangrijke update gekregen. Deze Office-software voor smartphones kan tot nu toe PowerPoint-bestanden maken, bewerken, bekijken en opslaan. Ook het bekijken van presentaties op externe beeldschermen wordt ondersteund. Je kunt de graphics in de diashows bovendien bewerken. Daarnaast zijn er een aantal handige PowerPoint-functies toegevoegd, zoals het herschikken van de slides, snel naar de juiste slide navigeren dankzij een filmstrip en snel springen naar een bepaalde slide. Een ingebouwde laserpointer-functie zorgt ervoor dat je ook dingen kunt aanwijzen op het scherm.

QuickOffice heeft in versie 4.0 bovendien functies gekregen die al op de iPad-versie beschikbaar waren, zoals SmartTouch-bewerkingen. SmartTouch houdt in dat je makkelijker documenten, spreadsheets en presentaties kunt bewerken, zonder menu’s te openen in de Multi-Edit Toolbox. Er is ook gezorgd voor een koppeling met Huddle en SugarSync, twee online diensten. Dropbox, Box.net en Google Docs werden al langer ondersteund. Zoals op de foto hieronder te zien is kun je QuickOffice ook aansluiten op een groter scherm tijdens presentaties.

quickoffice powerpointDe naamgeving van de apps is bovendien makkelijker gemaakt: in plaats van QuickOffice Mobile Suite en QuickOffice Connect Mobile Suite spreekt de ontwikkelaar voortaan kortweg over QuickOffice en QuickOffice Pro.

Downloaden: QuickOffice (€3,99) en QuickOffice Pro (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2011, 17:34
Categorie Productiviteit
Onderwerpen kantoor, microsoft, office, quickoffice

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.