TweetBot voor iPhone krijgt ondersteuning voor landschapsweergave

TweetBot heeft een kleine onderhoudsupdate gekregen met ondersteuning van landschapsweergave en diverse kleine verbeteringen, maar geen push notificaties.

tweetbot iconTweetBot voor iPhone heeft vanochtend een update gekregen naar 1.1. Met twee tussentijdse kleine updates is dit de eerste wat grotere update, met onder andere ondersteuning voor landschapsweergave bij het schrijven, bekijken van media en webviews. Ook is de weergave van je locatie nauwkeuriger gemaakt. Maar echt grote vernieuwingen zitten er nog steeds niet in, ook niet de veelgevraagde ondersteuning van push notificaties. Een paar dagen geleden meldde ontwikkelaar Tapbots dat ze er wel naar kijken, maar dat het complex en kostbaar is.

De ontwikkelaar raadt daarom aan Boxcar te gebruiken. TweetBot ondersteunt nu ook CloudApp voor foto’s en video’s, lijsten worden voortaan alfabetisch gesorteerd en als er een gat tussen bekeken tweets valt laadt dit nu aan de bovenkant, in plaats van beneden. Handige extra’s die de populaire Twitter-app nog handiger maken, maar er blijft nog genoeg te wensen over.

Downloaden: TweetBot (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2011, 10:14
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.