OmniOutliner op de iPad verschenen

OmniOutliner is op de iPad verschenen. Met deze outliner-tool kun je todolijstjes en projectlijstjes maken op een professionele manier en uitwisselen met OmniOutliner op de desktop.

omnioutlinerThe Omni Group is een van de bekendste ontwikkelaars van productiviteitsapps op de iPad. Ze hebben vandaag de OmniOutliner voor de iPad uitgebracht, een mobiele variant van de desktopsoftware OmniOutliner 3. Met deze app kun je projectdocumenten ordenen en bewerken. Het is een uitgebreide app, waarbij je onderdelen kunt inklappen om te voorkomen dat je schermen te vol worden. Elk document in OmniOutliner begint met een blanco pagina, waarop je ideeën en andere items verzamelt. Vervolgens breng je een hierarchie aan, je maakt kolommen, brengt opmaak aan en voegt er notities aan toe. Je kunt er simpele lijstjes mee maken maar ook tabellen en ingewikkelde structuren. Door groepen uit te klappen en weer in te klappen kun je je focussen op de onderwerpen die belangrijk zijn.

omni outlinerEr zitten voorbeelddocumenten bij in verschillende opmaak en stijlen, zodat je niet helemaal met lege handen hoeft te beginnen. De tekstverwerken kan ook opmaak aan, waarbij je je favoriete opmaak of indeling als stijl kunt opslaan. Het delen van documenten doe je via MobileMe iDisk, WebDAV, e-mail en in verschillende formaten zoals OPML, OmniOutliner, HTML of platte tekst.

Downloaden: OmniOutliner (€15,99)

De OmniGroup heeft al meerdere iPad-apps uitgebracht, die allemaal op productiviteit zijn gericht én behoorlijk prijzig zijn:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 22:29
Categorie Productiviteit
Onderwerpen applijst, omni, planning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.