Pocket Informant Pro qua design al voorbereid op iOS 7

Agenda-, taken- en notitie-app Pocket Informant Pro is voorzien van iOS 7-layout, diepere Evernote-integratie en meer tekstverwerking.

Pocket Informant Pro agenda taken notities iPhone iPadDe prijzige maar geliefde takenbeheer-app Pocket Informant Pro heeft een update gekregen met een thema dat we binnenkort veel vaker gezien bij applicaties. De toepassing heeft een opgepoetst ontwerp gekregen dat meteen wil meeliften op iOS 7 dat deze herfst moet uitkomen. Het logo van de applicatie stelt niet langer een échte agenda voor en de app is ontdaan van zijn grootste kleurovergangen, om ruimte te maken voor een vlakker uiterlijk. Er zijn echter ook allerlei inhoudelijke aanpassingen gedaan.


Vanaf Pocket Informant Pro 3.10 voor de iPhone en iPad is het mogelijk om behalve je afspraken en taken ook losse notities toe te wijzen aan een moment op je agenda, zodat ook die in het tijdoverzicht zijn terug te vinden. Notities en teksten spelen een grotere rol in de nieuwste versie van ‘PI’, en dat zie je terug in nieuwe bewerkingsopties voor de tekstverwerker. Die reageert soepeler, heeft nieuwe opmaakopties voor de tekst en er is ondersteuning voor Evernote-tabellen.

Evernote is het sleutelwoord voor een aardig deel van de update. Want behalve het feit dat je de tabellen in Pocket Informant Pro rechtstreeks door kan zetten naar Evernote, geniet je nu ook ondersteuning van Evernote Reminders in je agenda in PI. Ook gelinkte notebooks van Evernote worden nu ondersteund.

Pocket Informant Pro maand agenda Pocket Informant Pro notitie-opmaak vernieuwd

Het laatste gedeelte van de laatste update zal vermoedelijk een selecte gebruikersgroep aanspreken. Tegen een in-app aankoop van 89 cent, kan je voortaan ook het weer zien op de dagoverzichten. Het staat er maar klein en omvat niet meer dan een temperatuur en beschreven weertype, maar je ziet het in ieder geval wel staan als je vaak gebruik maakt van de agenda-app. Bovendien kan de applicatie weeralarmen versturen. Om je te prikkelen de nieuwe functie te gebruiken, mag je hem een geringe tijd op proef gebruiken zonder kosten.

Downloaden: Pocket Informant Pro (€11,99, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2013, 20:17
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, notities, pocket informant, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.