Pocket Casts ondersteunt podcasts met hoofdstukken en OPML

De podcast-app Pocket Casts kreeg eerder al een strak iOS 7-uiterlijk, en ondersteunt nu ook podcasts met hoofdstukken en OPML-exports.

Pocket Casts iconPodcast-app Pocket Casts kreeg zo’n anderhalve week geleden al een forse iOS 7-update, maar nu is er alweer de volgende versie waarin het nodige strakker wordt aangetrokken en verbeterd. Met Pocket Casts 4.1 is het onder andere mogelijk om door hoofdstukken van podcasts te springen, mocht de betreffende aflevering dit ondersteunen. Bovendien is het nu mogelijk om al je opgeslagen podcasts in een OPML-bestand op te slaan, zodat je ergens een backup kunt opslaan of zodat je makkelijk naar een andere app kunt overstappen.

Pocket Casts is één van de gerenommeerde podcast-apps die na het verschijnen van iOS 7 een compleet nieuw uiterlijk introduceerde. Deze nieuwe versie biedt ook ondersteuning voor de achtergronddownloads in iOS 7, waardoor podcasts binnengetrokken worden zonder dat de app aanstaat. Iets dat in eerdere podcast-apps ook al zat, maar vaak was beperkt tot een bepaald aantal minuten nadat je de app sloot.

Pocket Casts filtersPocket Casts podcasts

Pocket Casts laat je alle podcasts op je iPhone filteren. Hierdoor is het mogelijk om alle onafgespeelde afleveringen te tonen, maar je kunt ook een lijst met specifieke podcasts die je al eens hebt gedownload bekijken. Deze filters staan als optie in je hoofdoverzicht, wat betekent dat je alle geboden mogelijkheden zelf kunt aanpassen.

Overigens is Pocket Casts niet de enige op iOS 7 toegespitste podcast-app. Ook Instacast werd in het nieuw gehuld en Slide for Podcasts heeft een fris iOS 7-uiterlijk.

Downloaden: Pocket Casts (€3,59, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 20:56
Categorie Nieuws
Onderwerp Podcast

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.