NoteNow: iPhone-hulpmiddel om notities in je lockscreen te krijgen

Met Note Now kun je een afbeelding maken met een notitie erin, die je vervolgens op je lockscreen kunt plaatsen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

NoteNowHet lockscreen van je iPhone is een mooie plaats om informatie weer te geven, maar naast de klok en de unlock-slider, wordt hij enkel gevuld met een afbeelding (of met de muziek die je luistert). Veel gebruikers zetten bijvoorbeeld hun agenda in het lockscreen, door hun iPhone te jailbreaken. Als je iPhone niet gejailbreakt is, helpt NoteNow om een notitielijstje op je lockscreen zetten.

NoteNowHet werkt heel simpel: je start de applicatie en typt een notitie. Met een klik op je scherm maakt NoteNow een afbeelding van je notitie. De afbeelding bestaat uit een stapel briefjes met bovenop je notitie. Vervolgens moet je de afbeelding zelf selecteren als achtergrond in het instellingenmenu. Je notitie valt op het lockscreen precies tussen de klok en de unlockslider.

De applicatie verricht geen wonderen, want hij maakt gewoon een afbeelding die je vervolgens nog handmatig als achtergrond moet instellen en de afbeelding zelf kan ook geen dynamische content bevatten. Desondanks is het een handig hulpmiddeltje om notities op je lockscreen te plaatsen. Ervaring leert dat het namelijk een erg goede plaats is om iets neer te zetten, wat je absoluut niet mag vergeten: je krijgt het telkens wanneer je je iPhone pakt in beeld.

Downloaden: Note Now (€0,79)

Bron: Macstories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2011, 7:06
Categorie Productiviteit
Onderwerpen lockscreen, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.