Reacties voor: Layar maakt papieren tijdschrift LINDA interactief

LINDA werkt het komende jaar met Layar-content. Kooplinkjes, video's en andere content zijn te zien via de Layar-app.
9 reacties
 1. De makers lezen dus duidelijk niet de iPadclub hahahahahahaha. Consumenten in Nederland zitten hier niet op te wachten.

 2. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten hier wel op zitten te wachten… Ik weet niet hoe je er bij komt dat de klanten hier niet op zitten te wachten?

 3. Was ook al in de L’homo. Kon je van zo’n pornoster zijn blote pik zien.

 4. Werkt dus niet op / via de ipad ( iphone op digitale linda app) Beetje Jammer! #FAILL

 5. Ik schat op 4 nummers daarna stoppen ze ermee..:)

 6. Origineel geplaatst door civman
  De makers lezen dus duidelijk niet de iPadclub hahahahahahaha. Consumenten in Nederland zitten hier niet op te wachten.

  Nope, niet zoals jij het opvat. Want de Linda zelf is niet interactief. Als optie kun je extra functionaliteit krijgen mbv Layar. En dat vinden mensen juist wel weer leuk.

  Ik denk juist dat deze combinatie de redding is voor de versloffende tijdschriftenmarkt. Oude media ontmoet nieuwe media.

 7. Origineel geplaatst door MarcoOrigineel geplaatst door civmanDe makers lezen dus duidelijk niet de iPadclub hahahahahahaha. Consumenten in Nederland zitten hier niet op te wachten.Nope, niet zoals jij het opvat. Want de Linda zelf is niet interactief. Als optie kun je extra functionaliteit krijgen mbv Layar. En dat vinden mensen juist wel weer leuk.Ik denk juist dat deze combinatie de redding is voor de versloffende tijdschriftenmarkt. Oude media ontmoet nieuwe media.

  Helemaal mee eens, dit brengt 2 werelden bij elkaar. Uitgevers kunnen hun gedrukte tijdschrift verrijken met layer, welke uitstekend op de iPad werkt overigens, hiermee wordt drukwerk interactief. Layer gaat denk ik nog veel meer doen, de overbekende QR code is maar een simpel “broertje” van wat Layer uiteindelijk kan. De toekomst zal het uitwijzen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.