Bejeweled HD op de iPad verschenen

Bejeweled HD is op de iPad verschenen. De bekende game met edelstenen verscheen eerder al in de freemium variant Bejeweled Blitz. Nu is het originele spel Bejeweled aangepast voor het retinascherm.

bejeweled hd ipadDe gratis game Bejeweled Blitz krijgt vandaag in de App Store gezelschap van een ander officieel Popcap-spel: Bejeweled HD. Ook hierin moet je weer drie dezelfde edelstenen op een rijtje proberen te krijgen. Ze verdwijnen dan uit beeld, net als in de vele andere match 3-games die het spelprincipe van Bejeweled in de loop van de tijd hebben nageaapt. Er is rekening gehouden met ondersteuning voor het retinascherm in de nieuwe iPad en scores zijn online uit te wisselen via Game Center.


Popcap verraste bij de iPhone-versie van Bejeweled de spelers door de oude versie uit de App Store te halen en te vervangen door twee varianten: een nieuwe betaalde game en de freemium-variant Blitz. Je moest de betaalde game opnieuw kopen om te spelen en toekomstige updates te mogen maken. Bij de iPad speelt dat probleem niet, omdat de originele (betaalde) game nog niet eerder op de iPad verscheen. Bejeweled HD heeft vier spelvarianten: Butterflies, Diamond Mine, Zen en Blitz. Daarnaast is er de bekende Classic-spelmodus. In Diamond Mine moet je goud, diamanten en verborgen schatten verzamelen voordat de tijd over is. De Zen-modus is bedoeld om zomaar wat te spelen, met ontspannende muziek op de achtergrond. Met speciale edelstenen zoals Flames, Stars, Hypercubes en Supernova’s kun je een elektrisch effect teweeg brengen.

Downloaden: Bejeweled HD (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 mei 2012 om 9:32
Onderwerp
Categorie
Games
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.