iCulture Vakantiespecial: elke dag vakantiepret met iPhone en iPad

iCulture gaat op vakantie! In onze vakantiespecial lees je van half juni tot eind augustus elke werkdag en zaterdag een vakantie-artikel.

strandfotoMet de vakantie voor de deur hebben we bij iCulture weer iets leuks bedacht: een vakantiespecial! De komende twee maanden besteden we elke dag in een speciaal vakantieartikel aandacht aan apps, accessoires en tips die met de vakantie te maken hebben. We vertellen over koffers inpakken met handige apps, het maken van de mooiste vakantiefoto’s met je iPhone, of de beste apps voor een dagje uit in eigen land. We hebben maar liefst 70 artikelen voor deze special op de planning staan, dus ben je van plan om met iPhone, iPad of iPod touch op vakantie te gaan, dan zit je de komende maanden goed. Vergeet niet om onze iCulture-app te installeren zodat je straks ook op je vakantieadres de interessante artikelen blijven binnenstromen.


Elke werkdag en zaterdag verschijnt er om 14:00 uur een nieuw artikel op de website, waarin een specifiek vakantieonderwerp bij de horens wordt gevat. Vandaag verschijnt het eerste artikel uit de serie, waarbij we beginnen met voorpret en voorbereidingen voor de vakantie en we gaan zeker tot eind augustus door. We hebben de vakantiespecial opgedeeld in allerlei handige thema’s, zoals voorbereiding, tips voor onderweg, handige accessoires, maar ook dagje uit-tips voor thuisblijvers. Aan het eind van elke serie publiceren we nog eens een opsomming van alle artikelen van dat thema, zodat je altijd alles overzichtelijk kunt raadplegen.

Wie nu al op vakantie gaat en snel wat tips nodig heeft, kan alvast de pagina ‘Op vakantie met iPhone en iPad‘ lezen. Tips en ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!

Foto: Moyan Brenn via Flickr CC.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2013, 14:35
Categorie Lifestyle
Onderwerpen vakantie, vakantiespecial

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.