Reeder for iPad nu ook geschikt voor iOS 4.2

Er is een nieuwe versie van de Google Reader-client Reeder uitgekomen, die ondersteuning toevoegt voor iOS 4.2-task completion en voor het delen met Zootool en Facebook.

ReederEr is een nieuwe versie van de populaire Google Reader-client Reeder uitgekomen. In versie 1.2 is de belangrijkste toevoeging compatibiliteit met de aankomende iOS 4.2-update, die onder meer multitasking naar de iPad zal brengen. Reeder for iPad 1.2 introduceert ondersteuning voor task completion bij het synchroniseren van Google Reader. Dit wil zeggen dat het synchronisatieproces doorgaat als de applicatie wordt afgesloten. Ook nieuw is de toevoeging van twee nieuwe diensten, waarmee je artikelen kunt delen: Zootool en Facebook.

Verder brengt deze update de nodige verbeteringen. Zo zijn de schuifacties (om een artikel te markeren als gelezen of als favoriet) nu minder gevoelig. Ook is de ruimte voor de knoppen om snel naar het vorige of volgende artikel te gaan vergroot. Tevens worden Google Reader-accounts met honderden abonnementen nu beter afgehandeld. Tot slot zijn er de nodige problemen, zoals crashes en weergaveproblemen, opgelost.

Downloaden: Reeder for iPad (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 november 2010, 11:10
Categorie Nieuws
Onderwerpen google reader, ios 4, ipad, reeder, taken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.