Haiku Deck: mooie iPad-presentaties maken met PowerPoint-alternatief

Haiku Deck is een app waarmee je mooie presentaties kunt maken. De app bevat templates voor mensen die aan weinig woorden genoeg hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

haiku deck ipadHaiku Deck is een wat ongebruikelijke naam voor een app waarmee je presentaties kan maken. Toch probeert Haiku Deck een alternatief te zijn voor PowerPoint op de iPad, maar dan in een extra stijlvolle variant. De app is gemaakt door Giant Thinkwell en helpt je op een aantal punten om een mooie presentatie te maken. Je gebruikt een van de templates, voert een korte tekst in en de app zoekt er een passende Creative Commons-foto bij.

Je kunt ook je eigen foto’s vanaf je iPad gebruiken of foto’s inladen van sociale netwerken. Ben je klaar, dan kun je het eindresultaat exporteren naar een PowerPoint-bestand. Standaard krijg je er een aantal templates bij. Je kunt ook extra templates kopen voor €1,59 per stuk. Er zit wel een beperking aan de app: je kunt weinig tekst kwijt. In feite mag je maar twee regels tekst invoeren, dus deze app is niet geschikt voor mensen die op elke slide een half boek willen communiceren of gewend zijn om lange lijsten met bullets te gebruiken. Je kunt Haiku Deck daarom ook gebruiken om je PowerPoint-presentatie te voorzien van een paar stijlvolle slides en de rest te vullen met drukke slides, volgepropt met tabellen en grafieken.

Downloaden: Haiku Deck (gratis)

Update: Excuses, deze app was onlangs al eens besproken door een andere auteur.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2012, 11:31
Categorie Zakelijk
Onderwerpen haiku deck, microsoft, office, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.