Led Zeppelin App voor iPhone een week lang gratis

This Day in Led Zeppelin is de komende week gratis te downloaden. De app vertelt alles over Led Zeppelin, de band en de muzieknummers.

led zeppelin this dayDe app This Day in Led Zeppelin is een week lang gratis te downloaden. De voorheen €2,39 kostende app vertelt je alles over de band en de muziek. De actie wordt georganiseerd omdat Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones en John Bonham op 7 september 1968 hun eerste livedebuut maakten als de band Led Zeppelin.

Dat gebeurde in Teen Club Box 45 in Gladsaxe, een buitenwijk van Kopenhagen. Zo’n 1.200 mensen waren erbij aanwezig. De app verscheen vorig jaar en is bedoeld als een eerbetoon aan Led Zeppelin. Je ziet in This Day in Led Zeppelin wat er op een bepaalde dag gebeurde, welke opnames de band maakte, welke tv-optredens er waren en wanneer er belangrijke concerten waren. De app bevat ook een link naar alle studiotracks van Led Zeppelin, maar je moet die wel in je iPod-bibliotheek hebben om te kunnen afspelen. Zo niet, dan vind je een kooplinkje om ‘m via iTunes te kopen. Het spelen van de Zeppelin Quiz is gelukkig wel gratis. Daarnaast vind je een hoop trivia, een gratis ringtone, twee wallpapers en

Downloaden: This Day in Led Zeppelin (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2012, 17:30
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.