GoodReader voor iPad en iPhone vernieuwd voor iOS 7

GoodReader voor iPad en iPhone heeft een iOS 7-uiterlijk gekregen, bevat vernieuwde navigatie en heeft nieuwe sorteeropties.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

GoodReader iPad PDF-documentDe documentenbeheer en PDF-app GoodReader is in het nieuw gestoken voor iOS 7. Zowel de iPad-app als de apart verkrijgbare app voor de iPhone kregen een uiterlijk aangemeten dat past bij Apple’s nieuwe systeemsoftware. Op de iPad is de interface onder handen genomen, worden PDF-documenten sneller geladen en voortaan kan je audio in de app beluisteren terwijl je bezig bent met andere documenten in de applicatie.


GoodReader aantekeningen PDFDe laatste vergadering terugluisteren en strepen in de notulen op PDF? Vanaf nu kan het tegelijk in GoodReader. De vernieuwde bovenbalk zorgt ervoor dat je niet alleen makkelijker navigeert in de applicatie, maar ook makkelijk schakelt tussen meerdere documenten zoals je ook tussen tabbladen in Safari wisselt. Ondertussen kan je nog steeds bij de audiospeler, als je een stuk moet terugspoelen of even wil pauzeren. Ook de shuffle- en repeatfunctie zijn meteen voorhanden.

Nieuw is ook dat je documenten eenvoudig vanuit de overzichtspagina’s in de app kan ‘flattenen’; simpel ontdoet van opsmuk om ze te optimaliseren voor GoodReader. Dat kan eveneens in een e-mail met meerdere PDF-bestanden die je op het punt staat te versturen. Je kan nu snel meerdere foto’s en video’s uit je iPad-fotoalbum halen en importeren. Afbeeldingen kunnen ook worden gekopieerd naar het klembord en afbeeldingen op dat klembord kan je weer opslaan als afbeelding in GoodReader, als je ze uit andere apps hebt gekopieerd.

GoodReader sorteeropties iPadIn de bestandsondersteuning is het goed om te weten dat documenten van de nieuwe iWork iOS 7-apps worden ondersteund, maar de grote andere klapper naast de vernieuwde interface, is de toename van sorteeropties. Bij het zoeken naar bestanden kan je sorteren op de huidige map waar je in bent, submappen of overal. Daarnaast kan je elk document nu voorzien van een ster om die te markeren als favoriet en kan je tags toevoegen in zeven verschillende kleuren, zodat je gecategoriseerde documenten snel terugvindt.

De grote update van GoodReader voor de iPad was een welkome. In de combinatie van aantekeningen maken op PDF-bestanden en documentenbeheer was de applicatie al erg goed, maar op het gebied van documentenbeheer zelf, liet de app de kaas van het brood eten door bijvoorbeeld het gratis Documents by Readdle. Versie 3.20.0 tekent een comeback voor GoodReader. De applicatie is er een stuk veelzijdiger op geworden.

Downloaden voor iPad: GoodReader for iPad (€4,49, iPad, iOS 5.0+)
Downloaden voor iPhone: GoodReader for iPhone (€4,49, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.