Ghostwriter Notes for iPad krijgt update met Dropbox- en Evernote-functie

Ghostwriter Notes voor iPad is een notitieblok met meerdere papiersoorten. Je kunt met je vinger of een stylus schrijven op een notitieblaadje of een compleet notitieblok.

ghostwriter ipadGhostwriter Notes is een notitieblok voor de iPad, met een overzichtelijke interface. Je kunt tekst intikken of iets tekenen, net als op een papieren notitieblok. Handig als je notities voor een vergadering moet maken, maar geen pen en papier bij de hand hebt. Je kunt schrijven met je vingertoppen of met een stylus die voor de iPad geschikt is. Je kunt de notities meteen e-mailen vanuit de app of in de camerarol opslaan. Ghostwriter Notes biedt meerdere papiersoorten, achtergronden en kleurcodes, zodat je notities over een bepaald onderwerp snel kunt terugvinden.

Elk notitieboek en elke pagina kun je een herkenbare naam geven. Het aantal notitieblokken en pagina’s is onbeperkt. Door te zoomen kun je ook detail aangeven in tekeningen. Wil je je notities delen, dan kan dat per pagina, meerdere pagina’s of een compleet notitieblok. Nieuw in de pas verschenen update is het exporteren naar Dropbox en Evernote. Je kunt nu ook importeren vanuit Dropbox en PDF-bestanden importeren. En AirPrint wordt voortaan ondersteund. De app is onlangs afgeprijsd van €2,99 naar €2,39.

Downloaden: Ghostwriter Notes (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 23:55
Categorie Productiviteit
Onderwerpen notities, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.