iCab Mobile kan reeds gesloten tabbladen weer openen

Een grote update brengt nog meer functionaliteiten naar de complete, stabiele en snelle browser iCab Mobile voor de iPhone, iPad en iPod touch. Je kan tekst meteen vertalen en Dropbox-downloads lopen op de achtergrond.

iCab Mobile voor de iPhoneiCab Mobile, misschien wel de snelste en meest stabiele webbrowser voor de iPhone en iPad, heeft onlangs een grote update gekregen die een aantal belangrijke functies toevoegt. In versie 4.8 kun je onder andere je onlangs gesloten tabbladen teruglezen. Er is een instelbare scrollbar die verticaal over een pagina scrollen sneller maakt en in de fullscreen-modus kun je bepalen welke knoppen in beeld staan. Bovendien kan je tekst selecteren en die met de nieuwe ‘more’ functie meteen vertalen naar de taal waarin je systeem ingesteld staat.

Vanuit tabbladen die je open hebt staan (en geladen blijven als je tussen tabbladen wisselt) kun je nu swipen naar de andere tabs die open staan. Video’s die nog geen gebruik maakten van AirPlay, doen dat nu wel vanuit iCab. De modules voor de sociale netwerken Twitter en Facebook zijn aangepast en werken sneller. Als je veel twittert, kan je het vast ook wel waarderen dat er een ‘Copy URL’ knop aanwezig is in het nieuwe iCab Mobile waarmee je een internetadres meteen kan kopiëren voor gebruik in elke willekeurige Twitter-applicatie.

De Guest-modus waarin je iemand anders kan laten internetten op je apparaat zonder jouw favorieten of geschiedenis tegen te komen, is nu voorzien van een apart in te stellen homepage. En bestanden uploaden via Dropbox kan nu zelfs als de applicatie op de achtergrond loopt. Het zijn stuk voor stuk verbeteringen die heel klein van aard lijken maar grote impact hebben op de compleetheid en gebruiksvriendelijkheid van iCab Mobile.

Een video van YouTube-gebruiker Onlineadsservice hierboven legt een paar van de andere, vele functies van iCab Mobile uit. In maart kon je al lezen dat iCab Mobile 25 modules aan de applicatie toevoegde.

Downloaden: iCab Mobile (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 22:00
Categorie Diensten
Onderwerpen icab, Internet, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.