eBay krijgt nieuw uiterlijk voor iOS 7 en beter zoeken

eBay en Amazon Mobile hebben handige updates gehad voor iPhone. eBay heeft nu iOS 7-uiterlijk en een betere zoekfunctie.

eBay iOS 7 iPhone-appDe wereldwijde veilingsite eBay heeft haar app voor iPhone voorzien van iOS 7-design. De applicatie lift mee op de trend van witte menubalken met blauwe letters en knoppen die alleen uit lijntjes bestaan. Tegelijk is de app ook onder handen genomen: de zoekfunctie moet sneller exact laten zien wat je zoekt en je kan nu losse items verwijderen uit je zoekgeschiedenis op de website. Tegelijk is ook de iOS-app van het online warenhuis Amazon bijgewerkt.

eBay voor de iPhone heeft grote stappen gemaakt als het aankomt op het zoeken en bladeren door items. Naast de zoekbalk bovenin heb je meteen toegang tot drie handige snelknoppen: de zoekopdracht als favoriet markeren, de weergave veranderen van lijst naar tegels en de resultaten sorteren. Dat kan bijvoorbeeld op de veilingen die het eerst eindigen, of de laagste prijs. Daaronder vind je een tabblad met extra zoekopties. Je kan er de zoekopdracht verfijnen, voor een categorie kiezen, het type veiling (direct kopen of bieden), de conditie van het artikel (nieuw of tweedehands) en een minimum- en maximumprijs invoeren. Met een veeg vanaf rechts kan je de opties voor het verfijnen van de zoekopdracht ook in beeld toveren. De app bedient echt makkelijker dan tevoren: alle mogelijkheden staan nu op één scherm.

eBay iOS 7 uiterlijk iPhone eBay zoekopdracht verbeterd iPhone

Op andere aspecten is eBay voor de iPhone ook aangepakt. Er zijn verbeteringen doorgevoerd in het bekijken van opgeslagen verkopers en die verkopers hebben zelf de mogelijkheid in een winkelcategorie te plaatsen en sneller up te loaden. Als je vaak over de landsgrenzen shopt, heb je verder baat bij de verbeterde nauwkeurigheid van omrekening van valuta. De nieuwe update zorgt ervoor dat je minimaal iOS 6.0+ nodig hebt om de nieuwste versie te gebruiken.

Behalve eBay is ook de iOS-app van de webshop Amazon onder handen genomen. Hier vind je geen op iOS 7 verfrist uiterlijk, maar kan je nu wel pushberichten ontvangen die je op de hoogte houden van de status van de pakketjes die je verstuurd worden.

Downloaden: eBay (gratis, iPhone, iOS 6.0+)
Ook genoemd: Amazon Mobile (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 15:15
Categorie Lifestyle
Onderwerpen amazon, ebay, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.