Dots-game voor iPhone voegt twee winterthema’s toe

De game Dots heeft een update gekregen met twee Winter Wonderland kerstthema's. Je krijgt ook extra power-ups en dots om power-ups van te kopen.

dots-kerstGelijkgekleurde balletjes wegtikken is voor veel iPhone-bezitters een dagelijkse bezigheid. Meer dan vijf miljoen mensen hebben Dots voor iOS geïnstalleerd en er zijn meer dan een miljard spelletjes gespeeld. Betaworks One heeft nu een update uitgebracht van Dots, waar twee nieuwe kerstthema’s in zitten. Holiday Day is een lichtgekleurd thema met kerstbomen, een kerstman en een sneeuwpop onderin beeld, terwijl Holiday Night hetzelfde tafereel toont tegen een donkere achtergrond met sneeuw. Deze Winter Wonderland-thema’s zijn niet het enige. Bij het opstarten van de game krijg je een melding dat je op een cadeau moet tappen om te openen. Je krijgt vervolgens gratis power-ups en extra dots om power-ups te kopen. De winterthema’s worden pas daarna zichtbaar.

Wil je terug naar het normale kleurenthema, dan doe je dat via de instellingen. Dots lost ook crashproblemen op apparaten met iOS 5 op en zou geen problemen meer moeten opleveren bij in-app aankopen. Afgelopen maand kreeg Dots nog een grote update met wekelijkse scoreborden en een duister thema, gesponsord door Samsung. De Endless Mode is alleen te spelen als je je portemonnee trekt en €1,79 betaalt. Over de speelwijze hoeven we vast niets meer uit te leggen: je trekt met je vinger over gelijk gekleurde bolletjes die vervolgens van het scherm verdwijnen. Binnen een minuut moet je zoveel mogelijk combo’s maken.

Downloaden: Dots (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2013, 18:30
Categorie Games
Onderwerpen kerst, twodots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.