Fleksy 2.0 voor iPhone krijgt spatiebalk en nieuwe bediening

Fleksy 2.0 voor iPhone heeft een nieuwe layout met spatiebalk, nieuwe bediening en aanpassingen voor iOS 7.

fleksyFleksy is de app met het voorspellende toetsenbord, waarmee je supersnel teksten kunt invoeren. De app is populair onder visueel gehandicapten, maar doet het ook goed bij mensen die gewoon hun productiviteit in het oog houden. De nieuwste versie van Fleksy heeft een behoorlijk lange lijst met verbeteringen, zoals een nieuwe layout, vernieuwde engine (waardoor de app sneller reageert) en sneller toegang tot symbolen. Als je tweemaal naar links veegt met twee vingers, dan krijg je het speciale tekens-toetsenbord te zien. Veeg je tweemaal naar rechts, dan komt het gewone toetsenbord weer in beeld. Voor een spatie swipe je nog steeds met één vinger.


Maar in de nieuwe layout is nu ook een spatiebalk aanwezig, waarop je kunt tappen in plaats van swipen tussen woorden. Wil je werken zonder spatiebalk, dan kan dat nog steeds. Bij Fleksy kun je ook zonder toetsenbord in beeld typen. Het toevoegen van nieuwe woorden aan de woordenlijst is bovendien makkelijker geworden. Je hoeft niet langer woorden handmatig in te typen maar veegt omhoog om toe te voegen. Nogmaals vegen het het woord verdwijnt weer uit de lijst. Fleksy herkent voortaan je standaard ingestelde taal en past zich daar op aan. Standaard wordt Engels gekozen, als jouw taal niet wordt ondersteund.

Helaas betekent deze update wel dat je naar iOS 7 zult moeten overstappen. De app stelt dit als minimale eis en heeft het appicoontje en het splashscreen ook wat aangepast voor iOS 7.

Downloaden: Fleksy (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 december 2013 om 9:30
Categorie
Productiviteit
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.