Vivino 7.0 wijnapp vernieuwd voor iOS 7, zoekfunctie voor iedereen

Vivino Wine Scanner is compleet vernieuwd voor iOS 7. De app kreeg een nieuw uiterlijk, heeft verbeteringen in de camera en geeft notificaties.

vivino-wine-scanner-1Vivino is wat ons betreft een van de beste wijnapps, ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers. Je maakt een foto van het wijnetiket en krijgt een paar seconden later alle informatie, inclusief winkelprijs en beoordeling van anderen. In de nieuwste update Vivino Wine Scanner 7.0 is behoorlijk de bezem door de app gegaan. Het uiterlijk is flink aangepakt en er zijn allerlei aanpassingen voor iOS 7 gedaan. Maar behalve een leuk nieuw uiterlijk zitten er ook verbeteringen in, zoals het doorzoeken van tekst in de gratis versie van de app (voorheen was dit alleen weggelegd voor Pro-gebruikers). Ook krijg je nu pushberichten als je vrienden en volgers iets hebben gedaan met de app. Drinkt een vriend dezelfde wijn, dan krijg je een waarschuwing. Voor de Pro-gebruikers zit er een nieuwe functie in: het toevoegen en bewerken van notities en data, zodat je je eigen collectie beter kan onderhouden.

Vivino herkent sneller en nauwkeuriger locaties van wijnen in de buurt. En de app heeft wat verbeteringen in de camerafuncties doorgevoerd. Als je deze app wilt gebruiken, dan heb je twee mogelijkheden: je installeert de gratis versie en gaat later upgraden naar de Pro-versies via een in-app aankoop. Of je koopt meteen de volledige versie.

Downloaden:

vivino-2 vivino-3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2013, 16:20
Categorie Lifestyle
Onderwerpen vivino, wijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.