Beide Infinity Blade-spellen tijdelijk in prijs verlaagd

Beide Infinity Blade-games zijn vandaag met korting verkrijgbaar. De koopjesactie heeft waarschijnlijk met Black Friday te maken, waardoor we gisteren ook al weel app-koopjes zagen.

Infinity BladeBeide games in de Infinity Blade-serie voor iOS zijn op het moment in de aanbieding. Je downloadt Infinity Blade vandaag voor slechts 89 eurocent, terwijl het tweede deel maar €2,69 kost. De spellen worden normaal verkocht voor €5,49 en €5,99. In Infinity Blade vecht je tegen monsters en andere fantasiefiguren door over het scherm te vegen om te slaan. Ondertussen moet je ook inkomende klappen ontwijken of blokkeren. De spellen maken gebruik van de Unreal-engine, waardoor ze er bovengemiddeld goed uitzien. Apple gebruikte beide Infinity Blade-games dan ook om tijdens productpresentaties de kracht van Apple’s mobiele processors te tonen.

In Infinity Blade volg je de eindeloze strijd tegen de God King. Iedere keer wanneer je wordt geveld in de eerste game, staat er een afstammeling van je op om dezelfde kerker te doorkruizen en zijn voorvader te wreken. Tijdens de tweede game moet je op soortgelijke wijze ook meermaals dezelfde gebieden bewandelen, maar ditmaal zit er een met mysteries gevuld verhaal achter waarom. De game wordt niet bestuurd met virtuele joysticks, maar maakt gebruik van swipes en taps. Zo pareer je een aanval door je vinger tegen een inkomend wapen aan te vegen en doe je een stap opzij door op de zijkanten van het scherm te drukken.

Vandaag vindt in de Verenigde Staten Black Friday plaats, een groot koopjesevenement waarbij ook ontzettend veel apps zijn afgeprijsd. Gisteren verscheen er op onze zustersite iPhoneclub nog een uitgebreid overzicht waarin we alle interessante goedkope iOS-apps en -games op een rij hebben gezet.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2012, 11:00
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.