Cut the Rope: Holiday Gift geoptimaliseerd voor iPhone 5

De gratis kerstgame Cut the Rope: Holiday Gift is geoptimaliseerd voor de iPhone 5, bevat voortaan Game Center-ondersteuning en laat je naar de Om Nom Shorts kijken.

Cut the RopeEen update voor Cut the Rope: Holiday Gift zorgt ervoor dat de game voortaan volledig gebruikmaakt van de resolutie van de iPhone 5. Het spelletje bevat nu ook de mogelijkheid om Om Nom Stories te bekijken – korte cartoons met het groene wezentje uit de spellen in de hoofdrol. Game Center-ondersteuning zorgt ervoor dat je nu ook jouw voortgang en prestaties in de game kunt vergelijken met die van vrienden.

Cut the Rope screenshotCut the Rope: Holiday Gift is een gratis kerstversie van het bekende puzzelspelletje Cut the Rope. De game bevat 25 eigen levels die zijn uitgewerkt in een speciaal kerstthema. Net als in de originele game moet je touwtjes doorsnijden, zodat een snoepje recht in de mond van een groen monstertje belandt. Eigenlijk hoopt ontwikkelaar Zeptolab spelers van de kerstgame vooral over te halen het volledige spel te kopen. Deze betaalde versie van Cut the Rope telt inmiddels meer dan 300 levels.

De Om Nom Stories zijn filmpjes van een paar minuten waarin het groene monstertje Om Nom iets beleeft in de echte wereld. De video’s zijn gefilmd met een camera, waarna een geanimeerde versie van Om Nom er in is verwerkt. Wil je de filmpjes buiten de game bekijken, dan kan dit via YouTube.

Downloaden: Cut the Rope: Holiday Gift (gratis, iOS 4.3+)
Ook genoemd: Cut the Rope (€0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2012, 11:52
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, zeptolab

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.