Apple geeft Bejeweled voor iPhone gratis weg via Facebook-pagina

Apple geeft de game Bejeweled voor iPhone gratis weg via de Facebook-fanpagina. Bejeweled is gratis te krijgen als je een Facebook-app start en de promocode inwisselt.

bejeweledApple gaf eerder al de game ‘Where’s my water?’ gratis weg. Nu hebben ze opnieuw een promotie op Facebook, waarbij je de game Bejeweled gratis kunt krijgen. Via een speciale Facebook-app kun je een promocode voor het spel cadeau krijgen. In de linkerbalk van Apple’s Facebook-pagina vind je de knop ‘Free App Offer’. Wil je liever niet je gegevens delen of heb je geen Facebook-account, dan is Bejeweled voor iPhone ook gewoon in de App Store te koop voor €0,79.

Bejeweled is een PopCap-game die al op vrijwel elk platform is verschenen. Op de iPhone verscheen onlangs nog een nieuwe versie. Het principe van Bejeweled is vrij eenvoudig: probeer drie of meer edelstenen van dezelfde kleur op één lijn te krijgen en ze verdwijnen van het speelbord. Je moet daarbij voorkomen dat een tijdbalk leegloopt. Hoe meer punten je scoort en hoe meer bonussen je binnenhaalt, hoe meer de tijdbalk weer volloopt.

Downloaden: via Apple’s Facebookpagina
Aanschaffen via App Store: Bejeweled (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2011, 16:22
Categorie Games
Onderwerpen apple, bejeweled, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.