Fotopedia Wild Friends: 2.400 foto’s van wilde dieren op je iPad

Fotopedia Wild Friends bevat een collectie met de mooiste natuurfoto's van wilde dieren in 48 landen. De app met 2400 foto's is gratis te downloaden. Fotopedia brengt nog meer foto-apps uit.

Fotopedia-Wild-FriendsFotopedia heeft al een reeks mooie iPad-applicaties uitgebracht. Ze bevatten foto’s van verre bestemmingen, in een kwaliteit die zelden wordt geëvenaard. Nu hebben ze een nieuwe uitgave: Fotopedia Wild Friends. De app is gratis te downloaden op de iPad. Fotopedia Wild Friends richt zich op natuurliefhebbers, fotografen, gezinnen met kinderen en iedereen die graag de natuur ontdekt. Het bevat bijzondere foto’s van dolfijnen, poolvossen en andere dieren, gemaakt door 69 natuurfotografen.

De in totaal 2.400 foto’s zijn gemaakt in 48 verschillende landen en werden samengebracht dankzij een partnership met Wild Wonders of Europe, een communicatiebureau dat zich met natuurbehoud en fotografie bezighoudt. Boodschap van de app is dat natuurbehoud echt effect heeft. De app moet laten zien hoe mooi de natuur is. Voor Fotopedia was het de eerste keer dat op deze manier werd samengewerkt. De gratis app heeft echter nog meer te bieden: hij zal vrijwel dagelijks worden bijgewerkt met nieuwe foto’s. De universele app is trouwens ook prima op de iPhone te bekijken.

Downloaden: Fotopedia Wild Friends

fotopedia-wild-friends-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2011, 12:44
Categorieën Amusement, Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.