Meer dan 300 schedels in Skulls-app voor iPad

Skulls voor iPad is een app waarmee je meer dan 300 schedels kunt bekijken, van allerlei dieren. De schedels zijn 360 graden rondom te draaien en voorzien van aanvullende informatie.

skulls-ipadZoveel mensen, zoveel interesses. Mocht je geïnteresseerd zijn in schedels, dan is er nu een app waar je je op de iPad aan kunt vergapen. Skulls by Simon Winchester is een rijk geïllustreerde app waarmee je de schedels van meer dan 300 dieren kunt bekijken. Er is gebruik gemaakt van dezelfde interactieve technieken als bij de bekende iPad-app The Elements, die Apple in reclamespotjes gebruikt.

Ook in de prijzige app Solar System is de technologie van Touch Press te zien. Deze keer zijn het echter geen planeten die van alle kanten te bekijken zijn, maar schedels van dieren. Elke schedel is 360 graden te bekijken en is afkomstig uit de collectie van verzamelaar Alan Dudley. De prijs van €10,99 is wel even schrikken en de grootte van de app ook (1,5 GB!). Maar daar staat wel tegenover dat de schedels in zeer duidelijke foto’s te bekijken zijn.

Downloaden: Skulls by Simon Winchester (€10,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2011, 22:16
Categorie Boeken
Onderwerpen dieren, natuur

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.