Angry Birds Seasons krijgt kerstupdate Winter Wonderham

Angry Birds Seasons heeft een update gekregen. Er zijn 25 nieuwe levels, die elke dag beschikbaar komen, als een adventskalender.

Angry-Birds-SeasonsAngry Birds Seasons heeft ruim op tijd een update gekregen voor het kerstseizoen. In Winter Wonderham kom je terecht in een besneeuwde wereld, waar het vredig is… totdat de bad piggies op het toneel verschijnen. Er zitten 25 nieuwe winterse levels in deze game, waarvan je elke dag een nieuwe kunt spelen. De game is daarmee tegelijk een soort adventskalender, waarbij je elke dag een ander vakje mag openmaken.

De groene varkens hebben zich met hun kerstcadeaus verstopt in ijskastelen en hutjes, tegen de achtergrond van een sneeuwlandschap met noorderlicht. Als toevoeging is een nieuw ijselement aanwezig. Er zijn drie verborgen levels aanwezig, plus een speciaal Harbin-level. Dit is bedoeld om te vieren dat er tijdens het jaarlijkse Harbin ijs- en sneeuwfestival in China een speciale Angry Birds-hoek is ingericht. Het festival begint op 5 januari en duurt een maand.

Angry Birds Seasons is de speciale uitvoering van Angry Birds, die zich aanpast aan belangrijke feestdagen. Bij deze nieuwste update is het de bedoeling dat je elke dag de game opnieuw opstart, om te kijken welk nieuw level beschikbaar is. Hiervoor heb je een internetverbinding nodig. Er zijn aparte games voor iPhone en iPad.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2012, 11:18
Categorie Games
Onderwerpen activity, angry birds, kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.