Reacties voor: Shortcovers gaat Kindle uitdagen met ebooks op iPhone

Shortcovers gaat binnen een paar dagen een ebook-dienst voor de iPhone lanceren, waar je 50.000 boeken per hoofdstuk kunt kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Op zich leuk maar toch bij lange na niet zo handig als een echte e-reader want als je ongeveer 4(?) uur hebt zitten lezen is je accu leeg. Thuis geen probleem maar daar zou ik imho geen e-reader hoeven hebben. en op reis is het erg onhandig.

  2. daarnaast is het scherm natuurlijk veel te klein om lekker op te kunnen lezen. En de kindle heeft een e-paper scherm, wat veel fijner leest dan een normaal scherm.

    Dit soort dingen op de iphone willen doen voelt toch een beetje geforceerd aan in mijn ogen. Voor sommige dingen is een telefoon gewoon niet zo geschikt.

  3. Dude this shit totally sucks ! Y’all know we in the US atleast have Apple Store yo…

  4. Zijn er uberhaupt wel nederlandse boeken voor de ereader?

  5. Ja, er zijn wel wat Nederlandse boeken, maar voornamelijk oud spul (copyright- en dus DRM vrij). Recente boeken zijn wel te koop via http://www.ebook.nl , maar die zijn weer in een formaat dat niet te lezen in eReader. Zolang elke fabrikant z’n eigen e-book reader apparaat uitbrengt waarop maar 1 of enkele formaten kunnen worden ingelezen, zal het lezen van e-books zich niet echt kunnen ontwikkelen. Het zou prettig zijn als je zelf je eigen device zou kunnen kiezen waarop je om het even wat voor e-book kunt lezen. De een wil z’n Kindle, de ander z’n iPhone en weer iemand anders z’n iLead. Standaardisatie van formaten en/of de mogelijkheid tot uitwisselen van e-books op verschillende platformen is dan wel nodig. Een kleine stap hebben Stanza en eReader inmiddels gemaakt. Boeken die je via eReader hebt gekocht (bij Fictionwise) kun je ook inladen in Stanza.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.