Ontwikkelaar Quake 3 voor iPhone heeft nog meer plannen

Hermitworks, de ontwikkelaar van het onofficiële Quake 3 op de iPhone, heeft nog veel meer games gepland voor de iPhone. Ze werken onder andere aan Space Traders en Quest, die beide gebruikmaken van de Quake engine.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Space TradersHermitworks, de ontwikkelaars die bezig zijn met een onofficiële Quake 3-versie voor de iPhone, hebben aangegeven dat ze nog veel meer games in de pijplijn hebben. HermitWorks Entertainment is onder andere bezig om de eigen game Space Trader op de iPhone beschikbaar te maken. Deze game is eveneens gebaseerd op een aangepaste Quake engine.


Daarnaast zijn ze bezig met een toegankelijke RPG voor de iPhone, met de naam Quest. Ook die gebruikt dezelfde engine. De ontwikkelaars gebruiken twee gejailbreakte iPhones bij hun werk.

HermitWorks heeft waarschijnlijk niet zoveel tijd nodig om de games te maken. Navraag van GameCyte wees uit dat het maken van een port van Quake 3 voor de iPhone maar een “kwestie van een paar uur” was. De Quake-versie op de iPhone gebruikt de ingebouwde bewegingssensoren om het spel te besturen en kan met twee spelers via Wi-Fi worden gespeeld.

Via: Macworld

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:33
Onderwerpen
, ,
Categorie
Games

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.