Gratis kerstversie van Cut the Rope

Cut the Rope: Holiday Gift is een gratis kerstversie van Cut the Rope met 25 levels.

Cut the Rope: Holiday GiftZeptoLab heeft een kerstcadeautje voor alle fans van Cut the Rope. Zo omschrijft de ontwikkelaar het tenminste zelf. In de App Store is sinds vandaag namelijk Cut the Rope: Holiday Gift te vinden. Net als andere iPhone-games, zoals Angry Birds en Slice It!, biedt de kerstversie extra levels met een kerstthema. Het spel is gratis te downloaden.


In totaal bevat Cut the Rope: Holiday Gift 25 nieuwe levels. In deze levels en ook in het menu is het kerstthema goed uitgewerkt. Een kerstboom op de achtergrond, lampjes in de touwtjes en een kerstmuziekje erbij. Daarnaast twee leuke geintjes: als je in het menu met je iPhone schudt, dwarrelt de sneeuw naar beneden en Om Nom (het monster) heeft in de levels allerlei kerstattributen bij zich. Het spel werkt op de iPhone, de iPod touch en de iPad.

Voor diegene die nog niet bekend zijn met Cut the Rope: het is een puzzelspel waarbij je doel is om een aantal touwen zo door te snijden dat het snoepje wat er aan vast zit in de mond van het monster Om Nom valt. Tussendoor moet je ook nog proberen de sterren die in het level hangen te verzamelen. Onderweg kom je allerlei items tegen die je kunnen helpen (zoals luchtbellen) of die het je lastiger maken (zoals spinnen).

Downloaden: Cut the Rope: Holiday Gift

Met dank aan alle tipgevers

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.