Slice It! krijgt kerstupdate met meer dan veertig nieuwe levels

Slice It! brengt je met zijn laatste update in kerstsferen. Het spel heeft meer dan veertig nieuwe levels gekregen, waaronder twintig kerstlevels.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Slice-ItNiet alleen Angry Birds is al helemaal in de kerststemming. Ook bij Slice It! zijn ze helemaal klaar voor Kerstmis. Het spel, waarbij je figuren op moet delen in gelijke stukken, heeft vandaag een update gekregen naar versie 1.3. In plaats van een aparte kerstversie, wordt de normale versie van het spel hiermee voorzien van een feestdagenthema.


Niet alleen qua uiterlijk is de app bijgewerkt voor kerst; er zijn twintig speciale kerstlevels toegevoegd aan hoofdstuk 2. Daarnaast heeft ontwikkelaar Com2us ook hoofdstuk 5 uitgebreid met twintig nieuwe levels. Als dat niet genoeg nieuwe uitdagingen zijn, dan zijn er ook nog vier extra levels toegevoegd. Sommige levels hebben extra’s hints gekregen die je kunt kopen.

Voor de echte speurder is een verrassing verstopt in de kerstupdate van Slice It! Deze bevat namelijk nog een extra level. De update is zowel geschikt voor de iPhone, als de iPad.

Downloaden: Slice It! (€0,79)

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.