Ontwikkelaar Toy Bot geeft ruim $10.000 weg in wedstrijd

Ontwikkelaar IUGO organiseert een wedstrijd waarmee je $10.000 kunt winnen door een aantal uitdagingen in Toy Bot Diaries uit te voeren. Maar je moet wel Amerikaan zijn om te winnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

toybot-wedstrijdDe ontwikkelaar van Toy Bot Diaries heeft iets leuks bedacht: een wedstrijd waarmee je $10.000 kunt winnen. Helaas kun je alleen meedoen als je in de VS woont en 13 jaar of ouder bent. Mocht je desondanks een kans willen wagen: je kunt de $10.000 winnen als je een uitdaging in elk van de drie reeds verschenen Toy Bot Diaries-games uitvoert. “De Toy Bot Diaries-serie is een grote hit in de Apple App Store, dus we willen iets extra’s doen en iets teruggeven aan de mensen die onze games spelen”, aldus IUGO’s Sarah Thomson.


Om een kans te maken moet je 25 datapads uit elke Toy Bot Diaries-game verzamelen, dus in totaal 75 datapads. Om fraude te voorkomen moet je elke game op dezelfde iPhone spelen en vanaf dezelfde iPhone een e-mail sturen om mee te doen. De eerste prijs is $10.000 en daarnaast zijn er nog 10 tweede prijzen, bestaande uit iTunes-kadobonnen van $100. De derde prijswinnaar ontvangt een leven lang gratis alle IUGO-games.

De wedstrijd eindigt op 16 maart 2009.

Meer info: IUGO

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:00
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.