C1000 Gourmet App: kerstpannetjes delen met anderen

Met de Gourmet App van C1000 voor de iPhone zie je recepten voor gourmetten, kan je pannetjes delen en eten bestellen voor kerst.

Gourmet App C1000 iPhoneSinterklaas is in Nederland, maar dat weerhoudt een grote supermarktketen er nog niet van om alvast vooruit te blikken op kerst. Net als in de zomer met de barbecue-app, heeft C1000 nu de Gourmet App uitgebracht om alles uit het gourmetten te halen. De gratis toepassing geeft je een aantal recepten uitgeschreven en uitgelegd in video, maar laat daarnaast gebruikers eigen gourmetpannetjes uploaden met beschrijving en foto. Je kan ook een gourmetbestelling plaatsen bij de winkel.


Zo is Gourmet App een klein sociaal netwerk voor gourmetpannetjes. Bij elk pannetje voeg je een categorie toe (Hollands, Italiaans, Kids, Toetjes, Ontbijt?) en voer je de ingrediënten in die je nodig hebt om het te maken. Daarnaast zijn er meer sociale aspecten aan de app. Zo kan je een uitnodiging per mail versturen aan je gasten, niet vreemd van enige reclame voor de applicatie zelf.

Ook is er een Gourmet Roulette waarbij je een straf kan verzinnen: de afwas doen, huis stofzuigen, vuilnis buiten zetten, ontbijttafel dekken of misschien wel 10 rondjes om het huis rennen. In het spel krijg je een vraag voorgeschoteld die iedereen aan tafel moet beantwoorden. Degene die niet op een antwoord komt en het beeld vol ziet lopen met gourmetrook, krijgt de opdracht voor zijn kiezen.

Gourmet App hoofdmenu Gourmet App recepten iPhone

Gourmet App is wat vreemd opgezet in haar recepten. Het gedeelte volledige recepten staat los van de instructievideo’s of de suggesties voor pannetjes, die slechts in drie zinnen beknopt worden uitgelegd, maar wel voorzien zijn van de nodige ingrediënten. Klanten van de supermarkt hebben echter toch een andere goede reden de app te gebruiken. Als je in de bestelsectie de dichtstbijzijnde supermarkt waar je kan afhalen selecteert, kan je daarna aangeven welke spiesen en andere ingrediënten je wilt bestellen. Helaas laadt de pagina regelmatig niet goed, waardoor je mogelijk eens opnieuw moet beginnen. Bovendien is de sectie van de app erg langzaam.

Downloaden: Gourmet App (gratis, vanaf iOS 5.0)

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.