Grand Theft Auto: Vice City verschijnt 6 december voor iOS

Ontwikkelaar Rockstar Games zal op 6 december 2012 Grand Theft Auto: Vice City uitbrengen voor de iPhone, iPad en iPod touch.

GTA Vice CityGrand Theft Auto Vice: City zal vanaf 6 december verkrijgbaar zijn voor iOS en wordt verkocht voor €4,49. Dit heeft ontwikkelaar Rockstar Games vandaag laten weten. De game is een port van het originele Playstation 2-spel, waarin je als gangster tijdens de jaren ’80 stennis kon schoppen in een vrij te bewandelen stad. Een jaar geleden bracht Rockstar Games nog Grand Theft Auto III uit voor de iPhone en iPad, wat ook een port was van een Playstation 2-game.

Grand Theft Auto: Vice City zal niet op iedere iDevice te spelen zijn. Volgens Rockstar Games zijn de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch vierde en vijfde generatie en alle iPads ondersteund.

Grand Theft Auto: Vice City volgt het verhaal van Tommy Vercetti, een lid van de maffia. Je trekt er op uit om missies in naam van je familie uit te voeren, waardoor je ook in status groeit. Uiteindelijk kun je ook steeds grotere huizen kopen om je auto’s en wapens in op te bergen.

Tipgever: @JoeyVerseput

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 16:28
Categorie Games
Onderwerpen game, grand theft auto, vice city

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.