Plants vs. Zombies krijgt pluchen knuffels, t-shirts, figurines en meer

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

Plants vs. Zombies knuffelsPopCap’s Plants vs. Zombies lijkt de trend van eerdere iOS-hitgames te volgen door eigen merchandise te brengen. Zo zal het binnenkort mogelijk zijn om pluchen knuffels, figurines, t-shirts, portemonnees en zelfs ondergoed te kopen, met hierop de planten en zombies uit de gelijknamige game. In 2013 verschijnt er ook merchandise voor Bejeweled, een andere game van PopCap.

Plants vs. Zombies t-shirtsPopCap werkt samen met Trends International, Bioworld Merchandising, Funko, MjC International, Jazwares en Walls360 om de merchandise te produceren en verkopen. Volgens PopCap zal alle merchandise in de (Amerikaanse) winkels te vinden zijn, maar kun je jouw t-shirts of knuffelplanten ook online aanschaffen.

Het is nog niet duidelijk wanneer de knuffels, t-shirts en andere merchandise precies verkrijgbaar zijn. PopCap stelt enkel dat ze “binnenkort” te koop zijn.

Steeds meer ontwikkelaars lijken zich te richten op merchandise voor populaire spellen voor de iPhone en iPad. Zo kun je al lange tijd Angry Birds-knuffels kopen en kreeg Cut the Rope afgelopen jaar een soortgelijke behandeling.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.