Geluidsproblemen iPhone 4S houden aan

·

iPhone 4S geluidsproblemenDe geluidsproblemen waar een aantal iPhone 4S-bezitters door geplaagd wordt, lijken aan te houden. Op het supportforum van Apple is het topic dat de problemen bespreekt inmiddels 110 pagina’s groot dankzij meer dan 1600 reacties. Ook is het topic meer dan 150.000 keer bekeken. Een eenvoudige oplossing voor het probleem lijkt nog niet te bestaan. Veel gebruikers moesten hun toestel inruilen om van het probleem af te komen.

iPhone 4S-gebruikers constateren verschillende geluidsproblemen tijdens het bellen. Zo zou de geluidskwaliteit tijdens een gesprek opeens kelderen, waardoor het klinkt alsof de ander onderwater zit of last heeft van storing. Sommige klagers zeggen zelfs dat ze de ander na verloop van tijd helemaal niet meer horen, mogelijk omdat de speaker uitvalt. Het probleem lijkt niet alleen bij de speaker te liggen: een aantal gebruikers meldt dat niet-iPhone-bezitters hen bij een telefoongesprek niet goed horen.

Een algemene oplossing voor het probleem bestaat nog niet. Een aantal gebruikers zegt dat een volledig herstel van de iPhone uitkomst biedt, maar veel anderen waren genoodzaakt hun iPhone om te wisselen voor een nieuw model. Het is daarom ook niet duidelijk of het gaat om een software- of een hardwarematig probleem. Technologiesite GigaOM wijst er op dat Apple de problemen nog niet voor een toekomstige iOS-update heeft geadresseerd.

Hoe grootschalig deze problemen voorkomen is nog niet duidelijk. Hoewel het 110 pagina’s-tellende topic op het Apple supportforum bevestigt dat het gaat om meer dan alleen een paar zeldzame gevallen, zullen enkel iPhone 4S-bezitters die last hebben van problemen online hun beklaag houden. Op het iCulture-forum werden er door een paar bezoekers soortgelijke problemen geconstateerd, maar er is daar nog geen sprake van een stormloop van klagers. Een eerder artikel over de problemen kreeg meer dan tachtig reacties.

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

63 reacties

 1. door Bram

  Ik had er last van (na een aantal minuten bellen leek het alsof ik onder water zat, zo klonk het voor de beller en voor mij), tot de update naar 5.0.1. Na deze update verdwenen alle problemen. :)

 2. door devi

  dan vind ik die vuvuzela trilfunctie nog veel erger,
  Rattle sound tril functie, hebben meer mensen daar last van,., aangezien ik daar ook heel veel over lees

 3. door Robin

  Ik heb, toen ik de 4S net had, problemen gehad met het geluid tijdens het bellen (vooral tijdens lange gesprekken). Maar sinds de update naar 5.0.1 heb ik geen problemen meer gehad!

 4. door iphoneuser9999

  Bij mij gebeurt het regelmatig dat de geluidskwaliteit minder word en daarna valt hij soms zelf helemaal weg. ook blijft de iphone dan wel eens hangen. (op de homebutton drukken werkt maar het gesprek wil niet ophangen) zelf door reset te geven was tijden het witte cirkeltje nog gekraak te horen….

  ik heb ook al gehad dat mijn camera niet meer werkte? restore heeft dat toen verholpen.

  vind ook de bouwkwaliteit minder als van de 4.
  Als ik de iphone 4 naast de 4S leg en je gaat over de knopjes aan de zijkant merk je dat deze bij de 4s speling op zit en bij de 4 niet.

  Ook zit er bij mij aan de binnenzijde van het glas in het rechterbovenhoekje een beschadiging. deze zit aan de binnenkant al vanaf de fabriek. had dit niet gelijk gezien anders was ik er gelijk mee terug gegaan.

  Het glas is ook anders gepolijst waardoor het wit minder wit is maar dit is gewoon een kwestie van wennen (mij een vriend van mij was zijn iphone 4 scherm ook geler dus ligt denk ik net aan de fabrikant)

 5. door Gerhard Van Moeseke

  bij mij begint het pas erger te worden als ikd e oortjes insteek en dan bel. Dan lijkt het of we zitten allebei in een apparte onderzeeboot naar elkander te bellen. Vrij vervelend.

 6. door Mobilebelg

  Ik hoor helaas bij degenen die er last van geeft,maar het is niet constant waardoor ik de kat uit de boom kijk en afwacht.

  Heb mezelf er namelijk al op betrapt dat ik tijdens het bellen per ongeluk of onbewust met een vinger de luidspreker bedek,dus ben ik niet 100% zeker of er momenteel echt een technisch probleem is met men iPhone 4s.

  Wacht ook af tot de eerstvolgende update van ios mischien een oplossing bieden kan.

  Maar heb er de laatse dagen heel erg op gelet tijdens het bellen en de laatse dagen geen problemen meer ondervonden.

  Ik vraag ook geregeld de laatse tijd aan degene met wie ik bel
  of ze me goed horen,kwestie van test.

 7. door Gokhan

  Ik had het probleem met dat 1 op de 10 uitgaande gesprekken ik helemaal niets hoorde, dus ook niet het toon van overgaan. Pas als ik op me speaker knop aan en uit klikte kon ik weer horen.

  En ook het probleem dat als je je oordopjes er in deed dat ineens mijn speaker aanging, en ook niet meer uit (ook al deed ik me oordopjes er uit)

  Ik had het allemaal bij IOS 5.0 en het werd erger bij IOS 5.0.1. Maar ik heb die Apple topic compleet gelezen bijna, iedereen had het over IOS 5.1 beta 2 dat het daarbij opgelost werd. Nu draai ik al bijna 3 weken OIS 5.1 Beta 2 (ik heb een DEV account) en ik heb al die problemen NIET MEER gehad. Dus ik weet niet of het nu aan de Baseband ligt ofzo maar ik ik wil ook niet meer terug (tot de final 5.1 uitkomt) naar IOS 5.0.1 omdat mijn batterij slurp probleem ook met deze beta opgelost is :) :) Ik ben blij met de Beta 2 van IOS 5.1 hoor :)

 8. door Arvid

  Ik had dit probleem al in zeer ernstige mate op mijn iphone 3g. Niemand die me toen kon helpen. Ook men 4 heeft er zeer af en toe last van.

 9. door Han

  @Bram: Ik had in de eerste week ook dat probleem met die onderwatergeluiden. Overigens had ik dat ook bijna dagelijks op mijn 3gs. Ik heb ‘m (nog) niet geupdate naar 5.0.1. Maar ik heb het de laatste maand niet meer gehoord. Ik bel vrij veel zakelijk. €250+ elke maand met een flex 125.

  In mijn geval lag het dus niet aan de ios.

 10. door Thierry

  Ik heb sinds de upgrade naar iOS 5 dezelfde problemen met mijn iPhone 4. Bij mij blijft het bij problemen met mijn microfoon waardoor de andere kant mij niet kan horen. Heb het hele microfoon gedeelte al eens laten vervangen, maar dat heeft niet geholpen!

 11. door Tomas-1107

  Origineel geplaatst door devi
  dan vind ik die vuvuzela trilfunctie nog veel erger, Rattle sound tril functie, hebben meer mensen daar last van,., aangezien ik daar ook heel veel over lees

  Daar heb ik ook last van, pas als je de phone stevig vasthoud is de trilfunctie normaal.

 12. door Danny bevers

  Bij mij valt soms hele gesprek weg en soms alsof er iemand inderdaad onder water zit of ineens 2 km ver van zijn telefoon is.

  iPhone 4S wit 32GB dusja ik weet niet ga denk ik voor een nieuw model als het kan met de regeling van apple.

 13. door Patrick

  Origineel geplaatst door devi
  dan vind ik die vuvuzela trilfunctie nog veel erger,Rattle sound tril functie, hebben meer mensen daar last van,., aangezien ik daar ook heel veel over lees

  Yes, dit vind ik eigenlijk ook best vervelend! Terwijl ik de trilfunctie juist aan heb staan, zodat niet iedereen mee hoeft te genieten als ik een bericht krijg.

 14. door Shivam Ramkisoen

  Ik ondervind helemaal geen problemen. Behalve dat de speaker soms ruist als ik magic piano speel en met mn oordopjes in bel met hoog volume.

  Verder heb ik geen problemen: iPhone 4S 32GB Wit

 15. door Stephan

  Ik heb dit probleem met mijn 4S (16GB, Wit)
  Eerste keer bellen helemaal geen geluid ook niet dat de telefoon over gaat, maar de persoon die ik bel hoort mij wel. Daarna nog een keer bellen geen probleem!

 16. door hoi

  Ik denk eerder dat het door de provider komt. Sinds ik bij T-Mobile zit met m’n iPhone 4s is het bagger: kwaliteit en bereik zijn om te janken. Terwijl ik de eerste maand nog KPN had op me iPhone 4s (vanwege overstappen) en het daar wel naar behoren op deed.

 17. door Dviate

  Wat me eerder opviel is dat het geluid via de hoofdtelefoon (Maakt niet uit welk merk; Apple, Sennheiser etc) op de 4S zachter is dan de 4, zelfs als het geluid helemaal open staat. Vraag me af wanneer ze dit eens gaan fixen of dat hier bewust voor gekozen is :).

 18. Veel van mijn klanten klagen over dit “onderwatergeluid” wanneer ik met mijn 4S bel met een bluetooth oortje, wanneer ik overschakel op de telefoon zelf is er wel goed geluid… Heb net een ander oortje gekocht, hoop dat dit beterschap brengt.

 19. door Sebas

  Ik heb sinds ik mijn iPhone 4S heb het probleem dat vaak de eerste keer overgaan als ik bel veel zachter klinkt dan de daarop volgende keren dat hij overgaat. Alsof het geluid de eerste keer dus nog niet volledig wordt doorgegeven door het speakertje bij mijn oor. Verder heb ik de laatste tijd dat ik soms tijdens gesprekken een soort heel licht ‘gebubbel’ of ‘gesuis’ hoor, maar dit is echt heel zacht te horen vooral tijdens dat ik praat. Het zijn problemen die me nog niet genoeg irriteren om daarvoor helemaal mijn iPhone om te moeten ruilen (en dus weer weken te moeten wachten).

 20. door Chris

  Ik heb er maar een gewoonte van gemaakt om standaard 2 keer op de speakerknop te drukken als ik iemand bel (4s 32G). Dat lost het probleem meestal op. Doe ik dat niet dan hoor ik de ander “hallo?” roepen, omdat ze mij niet kunnen horen. In het begin stond hij dan vaak ook nog op speaker. Op de mute knop klikken lijkt dan geen effect te hebben. Ik bel het liefst met oortjes, maar ben daar mee gestopt omdat het dan helemaal mis gaat en de geluidskwaliteit is dan zeer slecht. Wel erg om zoveel geld aan een telefoon uit te geven en dan niet goed te kunnen bellen. Ik heb de telefoon nog niet geruild omdat ik op het forum las dat veel mensen er daarna weer last van kregen. Nu twijfel ik: ruilen of nog langer wachten op een oplossing? Dit is mijn eerste ervaring met Apple. Ben dol op de apps en het uiterlijk, maar een telefoon moet toch in de eerste plaats goed bellen.

 21. door Timen

  Het is niet echt een groot probleem, maar als ik met mijn koptelefoon bel (met ingebouwde microfoon) hoor ik sinds mijn iPhone 4S mezelf praten in de koptelefoon. Dit was eerst niet het geval op mijn iPhone 3G. Het is vrij vervelend en ik hoop dat dit ook opgelost is met een eventuele update.

 22. door Pim Brussee

  Soms zijn problemen onoplosbaar bij Apple. Mijn 3GS reboot na een telefoongesprek van ongeveer 10 minuten. Schijnt niet op te lossen te zijn. Nochtans wil
  T-Mobile/Apple het toestel niet vervangen. Neig na 4 jaar iPhone gebruik (3G/3GS) over te stappen op een Lumia 800, met de hoop op efficiëntere service.

 23. door maarten

  IK heb geen geluid problemen maar raak wel regelmatig compleet mijn netwerk kwijt tijdens het bellen op mijn 4S
  Tmobile kan ik helaas de schuld niet geven gezien het ook vaak thuis op de bank gebeurd waar vol bereik heb….

 24. door edwin

  Drie weken geleden nieuwe iphone 4s ontvangen. Elke keer als ik bel hoor ik niks, druk ik op speakerphone aan en dan weer terug naar de oortelefoon (geen headset) dan hoor ik het gesprek gewoon en gaat alles goed.

  Omdat dit heel vervelend was, toestel via winkel ter reparatie aangeboden, zou waarschijnlijk een moederbord probleem zijn. Gisteren na reparatietraject een nieuwe iphone 4S ontvangen, omgeruild dus.

  Helaas, direct weer met dit nieuwe toestel exact zelfde problemen geconstateerd. Check op imei nummer vertelde mij dat toestel inderdaad een ander toestel was.

 25. door Pim Brussee

  @edwin: Mijn schoonzus heeft inmiddels haar 3de iPhone 4S. Steeds weer had ze problemen. Ik vraag me af of Apple langzamerhand geen imago schade oploopt met hun service en garantie faciliteiten. Alleen al het feit dat Apple qua garantie zich niet houdt aan de Nederlandse wet is stuitend. Of zou het aantal potentiële klanten in ons land niet interessant genoeg zijn voor Apple?

 26. door Pedro

  Ik heb met mijn 4S vaak last van echo. (Hoor mijzelf dan 2x) Gebruik geen koptelefoon.
  Ook heb ik net als Maarten, regelmatig het probleem dat tijdens bellen het complete netwerk wegvalt. Krijg dan mededeling: “geen verbinding”. Na ca. 5 seconden komt de T-mobile verbinding weer terug. Normaal heb ik hier een ontvangst met 3 vd 5 strepen.

 27. door Jorn

  Met de 4S heb ik geen geluid problemen, alleen de tril functie, oh. Lijkt soms wel een boormachine, die trilt echt HAArd, echt irritant. Klinkt ook niet gezond.

 28. door Yocko

  Ik ben inmiddels aan mijn vierde iPhone 4s bezig. Wordt er knettergek van. Bij mij is het vrij makkelijk reproduceerbaar.
  Als ik ga liggen. Dan gaat het mis. Als ik bel met de telefoon ondersteboven. Dan horen anderen mij helemaal niet meer of inderdaad alsof ik onderwater zit. Heb hem nu al 3 keer naar die fijne mensen van Dynafix gestuurd. En toestel werd omgeruild maar altijd weer hetzelfde probleem. Wordt er knettergek van. Weet gewoon niet wat ik moet doen!

 29. door Xennith

  Ik heb vaak dat ik de telefoon niet eens over hoor gaan. Dan kom je er vervolgens achter dat je al een paar seconde verbinding heb. -.- iemand met het soortgelijke probleem?

  @Stephan: Ik heb precies hetzelfde probleem. Omdat ik me iPhone via Duitsland heb ik geen zin om een nieuwe te claimen. Hoop dat het softwarematig op te lossen is.

 30. door O.Olivier

  Bij mij is mijn geluid bij het bellen wat minder zuiver dan mijn oude iPhone 4 maar de kleine storing blijft constant ipv te verergeren.
  Ik heb zojuist mijn iphone hersteld, ben benieuwd of het iets uithaalt.

  Wel heb ik last van mijn trilfunctie, deze maakt nogal veel lawaai. Moet ik hierover contact opnemen met Apple? heb mij toestel in de Apple store Online gekocht.

 31. door waspoeder

  Ligt aan het netwerk. Nokia heeft er ook last van.
  Veel apple gebruikers zijn wel klagers hoor

 32. door O.Olivier

  @devi: Waar kan ik hier dan info over vinden? Heb er ook last van maar ik vind niet echt een oplossing

 33. door Jossie

  Ik had ook dat ik bij 1 op de 5 gesprekken dat ik iemand belde ik helemaal geen geluid kreeg en als ik dan op luidspreker drukte hij het wel deed. Ik heb tmobile gebeld en had binnen 4 dagen een nieuwe, de oude heb ik opgestuurd en deze doet het goed. Ook geen problemen met Siri meer gehad! Vervangen dus die handel! Je betaald er een hoop geld voor dus mag je wel verwachten dat je de beste telefoon krijgt die er is

 34. door pat

  Ik heb ook 4S op t-mobile maar ik heb nergens last van hoor! Dus het lijkt me niet dat het per sé iets te maken heeft met de provider.

 35. door Arthy

  Helaas ben ik ook de dupe van een geluidsprobleem. Het is soms erg rottig, heb er veel last van als ik net met iemand aan de lijn ben. Dan hoort hij/zij mij niet aan het begin. Daarna boost hij het geluid en kan ik normaal bellen…

  Ook vind ik de trilfunctie behoorlijk hard klinken. En lijkt wel los te zitten, zo hard klinkt het.

  Ben net overgestapt van een iphone 4 naar een 4s. Maar ik moet zeggen dat de snelheid wel aannemelijk is…

 36. door Yaira

  Ik heb een t-mobile zwarte 32GB en geupdate. Maar juist na de update had ik er last van.. Naja ik zelf niet maar de gene waar mee ik aan de telefoon zit klagen!

 37. door daantje

  Ik heb een t-mobile abonnement. Heb een iphone 4s zwart 16 gb. Maar ik heb nergens last van.

 38. door devi

  op het forum zelf, en als je op google zoekt,
  Ben bang dat veel mensen hier ook last van hebben en het niet eens snappen dat het niet hoort

 39. door krk

  ik ben steeds blijer dat ik de 4s verstandig heb overgeslagen met die acuu die nog geen dag mee gaat en nu weer geluidsproblemen
  ik wacht geduldig op de 5

 40. door Artey86

  @krk: Wou dat ik hetzelfde had gedaan. Die accu is gewoon een ramp.

 41. door Roy Peeters

  @Stephan: ik heb net hetzelfde probleem, al vanaf het begin. Bij de eerste keer bellen hoor ik geen toon over gaan, maar toch ben ik ineens verbonden.
  De persoon aan de andere kant kan mij horen maar andersom niet.
  Bij de 2de keer bellen lukt het dan wel.

  Ik heb dit ook al eens op 5 minuten 4x moeten bellen naar verschillende personen, en naar elke persoon dus 2x moeten bellen voor er een goede verbinding was.
  Ik dacht misschien al aan die 2 antennes of de combinatie van mobiel internet en bellen, maar ben ook geen expert…
  Ik vind het in ieder geval wel raar dat ik maar 1 blokje antenne heb wanneer mijn telefoon 3G verbonden is..

 42. door Niels

  Ik heb last van hetzelfde probleem op mijn iPhone 4 5.0.1 sinds ik hem heb geüpdatet. Me geluid valt om de zoveel tijd uit, tijdens het typen, tijden muziek luisteren, YouTube. Zeer vervelend en ok hoop dat Apple een oplossing hiervoor gaat brengen

 43. door Remco

  Ik heb ook problemen gehad dat gemiddeld 1 op de 10 telefoontje helemaal geen geluid gaf (dus ook het overgaan hoorde ik niet). Aan de timer zag ik dat de andere kant had opgenomen.

  Ook haperde de alert geluiden als ik een sms oid binnenkreeg. Toestel via apple.nl omgeruild en nu geen problemen meer. Ik heb nog wel 1x gehad dat tijdens een belletje de kwaliteit heel slecht werd (zacht) of tijdens een hardloop rondje de muziek in 1x heel zacht ging.

  Dit wacht ik nog even af, voordat ik hem weer om laat ruilen.

  Voor de rest wel SUPER blij met het toestel en de snelheid.

 44. door mitat

  heb jaren een iPHONE gehad . maar wilde eens iets anders.
  voornamelijk ook doordat apple altijd nonchalant omging met problemen.
  heb gekozen voor een nokia lumia 800 , en mensen verbluffend hoe nokia is herrezen !!!!

 45. door devi

  Origineel geplaatst door Artey86
  @krk: Wou dat ik hetzelfde had gedaan. Die accu is gewoon een ramp.

  ik heb dus echt nergens last van met mijn accu .iPhone 4s

 46. door Julian

  Dan moet Apple maar het topic weggooien, probleem opgelost! Dat hebben ze toch al vaker gedaan….

 47. door devi

  voor het slapen aan de laaier,

  sochten’s er af,
  heledag whatsappen, facebook, af en toe een spelletje,
  zo nu en dan muziek luisteren,

  en rond 6 uur als ik thuis kom zo nu en dan tussen de 40 en 50 procent,,
  savonds doe ik nie zo veel soms wel,, en dan weer aan de laaien voor het slapen

  wordfeud vreed wel veel batterij,,

  Maar ja iedere smartphone die je intensief gebruikt is zo leeg

 48. door remco

  Hallo ik wou even melden dat het niet alleen de 4s is die dit heeft! Ik zelf heb de 4 en sinds ios 5.0 en 5.0.1 heb ik er ook last van!!! Net als of iemand in een zwembad ligt en wegvalt! Ook merk ik dat sinds 5.0.1 de iphone soms vast wil lopen tijdens het gebruiken van apps. Hoop dat er snel een ios update komt!!!

 49. door Sebas

  Het lijkt inderdaad ook alsof de problemen met mijn iPhone 4S 32gb pas vanaf 5.0.1 zijn ontstaan. Zou dus ook zeker aan de software kunnen liggen.

 50. door Jorn

  Ik heb een ander probleem met men iPod 5g wit als ik men geluid op stil zit speelt die gewoon door met geluid maar soms doet die het ook gewoon weet iemand wat ik moet doen heb men iPod pas 2 maanden zou ik er mee naar toe gaan ?

 51. door Ramon

  Origineel geplaatst door Dviate
  Wat me eerder opviel is dat het geluid via de hoofdtelefoon (Maakt niet uit welk merk; Apple, Sennheiser etc) op de 4S zachter is dan de 4, zelfs als het geluid helemaal open staat. Vraag me af wanneer ze dit eens gaan fixen of dat hier bewust voor gekozen is .

  Dit is ook exact wat mij opviel, dacht dat t aan mij zou liggen maar blijkbaar merk jij het ook.

  Mn 3GS was duidelijk luider over mn headphones op max(wat zeer deed aan mn oren,dus niet vaak deed). Met mn 4s kom ik op max geluid gewoon NIET aan de db’s van mijn 3GS. Hoop dus ten zeerste dat apple dit wel aanpakt in de update!

 52. door Sebas

  Het zou sowieso fijner zijn als Apple iets minder schimmig doet over hun problemen en bijvoorbeeld gewoon een community toe zou laten om problemen kenbaar te maken zodat die aangepakt kunnen worden.

 53. door tim d

  Heb ook het geluidsprobleem met de speakerknop en het 2x moeten bellen. Ben overgeschakeld van 4 op 4s en heb daar zeer veel spijt van voorlopig! De batterij is een ramp. Terwijl ik dit typ: -3%!

 54. door andrew s

  @Roy Peeters: Ik heb precies hetzelfde probleem; had het toestel net 5 dagen, kunnen inleveren, en nu nog (na 15dgn) nog niet terug…. Word je toch misselijk van!

 55. door Morpheus

  Bij mij is het wat anders,
  Ik moet meerdere malen bellen voor ik bij iemand terechtkom. De eerste 2-3 keer…hoort de andere persoon de communicatie doorkomen maar verder niets. We horen mekaar niet. Als ik dan probeer te praten in de telefoon, hoor ik mezelf als echo in de luidsprekers van de iphone. Probleem ligt niet bij het netwerk. Heb die dus binnengebracht. Blijkbaar waren er nog anderen met hetzelfde probleem. Maar aangezien mijn iphone uit de GCA van Roeselare komt…moet ik wachten op een beslissing van Apple zelf. Ik kreeg dus geen vervangtoestel. Apple beslist of er een reparatie komt…of een nieuwe iphone.

  Ik MIS MIJN TOESTEL…BOEHOEHOE

 56. door Yaïra

  *Er is dus nog een probleem er bij gekomen! Het geluid en de muziek valt vaak weg, en dempt op een vreemde manier. Het is al een paar keer voorgekomen en nu begint het me pas op te vallen…

  *iPhone 4s t-mobile zwarte 32GB
  Na update problemen met bellen en geluid.

 57. door mimi

  Origineel geplaatst door Sebas
  k heb sinds ik mijn iPhone 4S heb het probleem dat vaak de eerste keer overgaan als ik bel veel zachter klinkt dan de daarop volgende keren dat hij overgaat. Alsof het geluid de eerste keer dus nog niet volledig wordt doorgegeven door het speakertje bij mijn oor.

  Dit ervaar ik dus ook. Ook hoor ik soms een ruis als ik muziek afspeel of Trade Nations speel

 58. door Walter

  Sim kaart word vaak niet opgemerkt, dan moet in opnieuw code invoeren. En ik heb vaak als ik bel dat de ander mij wel hoort maar ik hun niet, en ik heb al een paar x dat ik iemand bel de hansfreespeaker aangaat zonder dat ik die aanraak en dat ik de ander wel hoor maar die persoon mij niet. Mooi klote dus. Weet niet wat te doen.

 59. door Eon035

  De Iphone 4 s is echt waardeloos ! Heb hm nog geen week in huis en kom om in de probemen. Ik kan vaak helemaal neit bellen, of mensen die mij bellen krijgen of direct voicemail of helemaal geen verbinding. Sms komen na uren pas door. Heb enorme spijt van de aankoop en breng hem dan ook terug. Of ruilen voor een werkend apparaat of een samsung nemen of zo.

 60. door seny

  Ik heb iphone 4s 2mnd en sinds gisteren 27-01 2012
  heb ik ook last van geluid
  met binnenkomend gesprek hoor ik ze heel amper
  maar zodra ik oordopjes gebruik dan is er niks aan de hand.. is toch vreemd..
  snap er niks van.

 61. door antonio

  Idd gasten, heb de iphone4s gekocht voor 600 euro bij apple-onlinestore. Ze zeggen updaten,resetten enz enz. Nu ook de ios 5.0.1 versie 406 erop gezet nog steeds gezeik. Het is mn eerste iphone maare wat een gezeik, eerst speaker drukken en weer terug om te bellen. Waardeloos en dan nog iets, ik heb geen 600 euro betaald om vervolgens een gerepareerd of toestel van een ander te krijgen. Ja idd je krijgt een nagekeken toestel jullie denken toch niet dat je een nieuwe krijgt…? KPN doet het zelfde namelijk een gereviseerd toestel krijg je.
  Hoe ik het zie is een softwarematig probleem, jailbreak veranderd ook niks aan de zaak.
  Tot nu toe heb ik zitten testen, op t moment dat het toestel schakeld met 3g of gewoon netwerk en data dat ie dan problemen/conflicten geeft. Heb namelijk met cydia sbsettings en nog wat prog erop gezet en dan kan je 3g uitschakelen en data verkeer enz enz. Maar onzin dat je dit allemaal moet uitzetten net als Siri, ik bedoel je betaalt aardig wat geld dan moet dat spul werken anders kocht ik wel een toestel van 50 of 100 euro.

  Groetjes en geduld volk,

  Antonio

 62. door Piet

  Weet iemand wat te doen indien je iPhone een vreemd piep geluid maakt als je gebeld wordt of een ander je beld

 63. door mark

  Sinds een maand een 4s. nu kan de ander mij niet verstaan tenzij ik hem op speaker zet. waaaardeloos. heb nieuwste versie software. ik ga ermee terug.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.