Colofon

Door wie wordt iCulture gemaakt? Hieronder stellen de mensen achter de website zich voor.

Hoofdredacteur

Gonny van der Zwaag
Gonny van der Zwaag kleinGonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Uitgever

Jean-Paul Horn
Jean-Paul Horn kleinJean-Paul Horn (1971) studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul schreef voor tijdschriften zoals PCM, Computer Idee, Home Entertainment Today (HET) en boeken over Windows Media Center, open source-software en pda’s en smartphones.
Jean-Paul zorgt op iCulture voornamelijk voor de techniek, forum en de sales.

Redacteuren

Bastiaan Vroegop
Bastiaan Vroegop kleinStudeerde tot en met 2011 Journalistiek & Fotografie. Vrijwel direct na zijn opleiding ging hij aan de slag als vaste nieuwsredacteur voor iCulture. Tijdens zijn opleiding schreef hij voor onder andere Bright.


Bart Breij
Bart Breij kleinDe app-meister van iCulture. Recenseert apps en games voor iPhone en iPad en onderscheidt elke dag het kaf van het koren in het enorme App Store-aanbod. Werkte voorheen voor Dagblad van het Noorden en was hoofdredacteur van jouwXbox 360 Magazine. Oprichter van de verhalensite HetPennetje.nl en afgestudeerd op de Hogeschool voor Journalistiek in Utrecht.


Michel Lusthof
Michel Lusthof kleinStudeerde tot november 2014 Communicatie, maar is al sinds 2010 actief voor iCulture. Schrijft momenteel vooral ‘s avonds. Is een actieve Twitteraar en ook geïnteresseerd in tv-series, journalistiek en media. Schreef tijdens zijn studie ook voor andere techsites en -tijdschriften.