Colofon

Door wie wordt iCulture gemaakt? Hieronder stellen de mensen achter de website zich voor.

Hoofdredacteur

Gonny van der Zwaag

Gonny van der ZwaagGonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden. Ze schreef er zelfs een boek over: Fit met apps en wearables. Als ze niet bezig is om alle redactionele activiteiten in goede banen te leiden, is ze aan het sporten of bezig met haar andere website, Fithacking.nl.

Uitgever

Jean-Paul Horn

Jean-Paul HornJean-Paul Horn (1971) studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul schreef voor tijdschriften zoals PCM, Computer Idee, Home Entertainment Today (HET) en boeken over Windows Media Center, open source-software en pda’s en smartphones.
Jean-Paul zorgt op iCulture voornamelijk voor de techniek, forum en de sales.

Redacteuren

Bastiaan Vroegop

Bastiaan VroegopStudeerde tot en met 2011 Journalistiek & Fotografie. Vrijwel direct na zijn opleiding ging hij aan de slag als vaste nieuwsredacteur voor iCulture. Tijdens zijn opleiding schreef hij voor onder andere Bright.

Development

Alex Bouma

Alex BoumaAlex is de resident code monkey. Alex buigt ons cms WordPress in de meest onmogelijke vormen en weet voor elk probleem de juiste oplossing. Alex is een ware PHP-ninja en gespecialiseerd in Laravel. Met zijn eigen bedrijf Simulise verovert hij de educatieve wereld.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!