Van Flight Control tot Call of Duty: 5 afgeprijsde iPad-games

· Gonny van der Zwaag

cro-mag rally ipadWat is er lekkerder dan op de zondagmiddag lekker gamen op je iPad? Momenteel zijn een hoop games in de aanbieding, die we in dit overzicht op een rijtje hebben gezet. Alle games zijn vertrouwde namen of worden goed gewaardeerd in de App Store, want we willen je natuurlijk niet opzadelen met een spelletje waar je al na 5 minuten op bent uitgekeken. Er zit voor iedereen iets bij.

cro-mag rally icoonCro-Mag Rally (van €2,99 voor €0,79)
Universele game waarbij je als oermens gaat rondracen in karretjes. De parcoursen bevinden zich in de steentijd, bronstijd en ijzertijd. De speelwijze is vergelijkbaar met Mario Kart en andere kart-racespelletjes. Universele app.

flight control icoonFlight Control HD (van €3,99 voor €2,39)
Voorloper van alle lijnentrekgames. Regel het vliegverkeer rondom een luchthaven door vluchtlijnen te tekenen naar de landingsbaan. Probeer daarbij te voorkomen dat vliegtuigen en helikopters botsen. Bevat nieuwe kaart met maanbasis.

Call of Duty: Black Ops ZombiesCall of Duty: Black Ops Zombies (van €5,49 voor €3,99)
Speel alleen of in een team van maximaal 4 spelers, terwijl je hordes zombies moet neerwaaien. Voice chat-functie om met anderen te kunnen overleggen. In de nieuwste update is de populaire kaart ‘Ascention’ toegevoegd. Universele app.

call of duty zombies hdCall of Duty: Zombies HD (van €3,99 voor €1,59)
Alleen voor iPad. Afgeprijsd om de lancering van de nieuwe Activision-game Skylanders Cloud Patrol te vieren. Ook hier: zombies neerknallen volgens het klassieke recept van Call of Duty: World at War.

call of atlantis icoonCall of Atlantis HD (Premium) (van €3,99 voor gratis)
Arcade-game met een combinatie van Match-3 en Adventure. Er zitten 66 levels in 7 omgevingen. Je leert ondertussen over de fascinerende plaatsen waar de game zich afspeelt.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 sprak Gonny op SxSW over de gevaren van wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!