Third person shooter Caster komt naar de iPhone

18 maart 2009, 17:30 · Gonny van der Zwaag

FPS CasterMocht je teleurgesteld zijn in Metal Gear Solid Touch: er is alweer iets nieuws om naar uit te kijken. Ontwikkelaar Mike Smith heeft laten weten dat de third person shooter Caster naar de iPhone komt. Als de goedkeuring van Apple volgens plan verloopt komt de game volgende maand beschikbaar in de App Store.

Caster kwam in januari beschikbaar voor pc en Mac, nadat Smith er meer dan vijf jaar aan had gewerkt. De game kreeg positieve reviews. Het is een game waarbij je moet rennen, springen en schieten door verschillende omgevingen, onderweg ballen verzamelt en vijanden moet verslaan. Ontwikkelaar Smith is blij met de bedieningsmogelijkheden van de iPhone – waarbij we maar zullen hopen dat hij andere mogelijkheden kiest dan de duimbediening die bij MGS Touch niet zo in de smaak viel bij de gamers.

Via: Caster

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • Stefan
  5 years

  Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit! :)

  Antwoord Quote

 • Erwin Oosterbosch
  5 years

  ziet er oldskool uit. Zal niet mijn type game worden maar is wel een goed uitzicht van wat we in de toekomst mogen verwachten!!

  Antwoord Quote

 • Noah Le Roy
  5 years

  het ziet er iets te vrolijk uit voor mij :p

  Antwoord Quote

 • Taco
  5 years

  Ziet er een stuk minder uit dan MGST, maargoed wel true 3d. En inderdaad ook te happy qua kleuren, denk niet dat het mijn ding zal worden.

  Antwoord Quote

 • Farid
  5 years

  Je kunt vinden wat je wil van het jasje van het spel, maar de bediening en vooral het gemak en de nauwkeurigheid ervan zien er smooth uit en zijn zeker veelbelovend; kwestie van tijd voordat er andere games verschijnen volgens het zelfde principe.

  Antwoord Quote

 • 5 years

  Beter maken ze gewoon een soort Metroid Prime of iets dergelijks, Ik wil niet zeggen dat nintendo zo goed is. Maar er is wel een grotere markt voor dat soort First person “touch” shooters ;)

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.